Д-р Борислав Церовски изненада с пръстен дългогодишната си приятелка Лилия

...
Д-р Борислав Церовски изненада с пръстен дългогодишната си приятелка Лилия
Коментари Харесай

Шампанско и сълзи на морския бряг: Събраха се!

Д-р Борислав Церовски изненада с пръстен дългогодишната си другарка Лилия и чу заветното " Да " на плажа на къмпинг " Градина "

Романтично предложение за брак на брега на морето направи специализантът в Ортопедично поделение на МБАЛ-Пазарджик доктор Борислав Церовски. Той изненада своята дългогодишна другарка Лилия Кирякова освен с хубав годежен пръстен, а и с рози, шампанско и фойерверки.

Медикът подготвил всичко благодарение на свои другари, които трансформирали плажа на къмпинг " Градина " в място за сантименталната среща.



Разхождайки се по залез-слънце край морето, двамата стигнаха до празнично украсената маса. Пред нея доктор Церовски падна на колене с хубав годежен пръстен в ръка и попита Лилия дали ще се омъжи за него. През сълзи от наслада получи мечтаното " Да " и безчет целувки от своята обичана. Последваха шампанско в особено гравирани чаши с техните имена, фойерверки и фотосесия.

Д-р Борислав Церовски и Лилия Кирякова са дружно от 9 години. Двамата се срещат, когато тя е ученичка в 10. клас, а той в 11. клас.

Между дежурствата в Ортопедично поделение, Спешно поделение и Ваксинационния кабинет доктор Церовски съумя да откри време, с цел да направи тази решителна крачка в живота им. И даде обещание двамата да изберат място за сватбата следващата година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР