Д-р. Антъни Фочи, публичното лице на отговора на пандемията от

...
Д-р. Антъни Фочи, публичното лице на отговора на пандемията от
Коментари Харесай

Фочи признава социалното дистанциране, което не се основава на науката, „някак току-що се появи“

Д-р. Антъни Фочи, общественото лице на отговора на пандемията от ковид в Съединени американски щати, каза пред законодателите тази седмица, че рекомендациите за обществено разграничаване, наложени на американците, „ преди малко се появиха “ и евентуално не се основават на научни данни.

83-годишният Фочи направи изненадващото разобличаване в изявление при закрити врата с комисията по желание на Камарата по въпросите на коронавирусната пандемия, където той също свидетелства, че хипотезата за лабораторно приключване – която постоянно беше премълчавана – не е доктрина на конспирацията и че политиките и мандатите, които той разпространява, могат да усилят съмненията по отношение на имунизациите в бъдеще, написа в изказване в сряда ръководителят на комитета Брад Уенструп, R-Ohio.

Комитетът на Уенструп проверява дали държавни чиновници по това време, в това число Фаучи, са работили за угнетяване на въпросите дали пандемията е резултат от приключване на информация от лаборатория в Ухан. Републиканците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР