Д-р Антъни Фаучи, лицето на борбата в САЩ срещу новия

...
Д-р Антъни Фаучи, лицето на борбата в САЩ срещу новия
Коментари Харесай

Д-р Фаучи ядосан, че е бил използван в предизборна реклама на Тръмп

Д-р Антъни Фаучи, " лицето " на битката в Съединени американски щати против новия ковид, изрази неодобрение, че е бил употребен в предизборна реклама на президента Доналд Тръмп, заяви Франс прес.

" За близо пет десетилетия на социална работа, в никакъв случай не съм подкрепял обществено никой претендент ", даде да се разбере шефът на американския Национален институт по алергични и инфекциозни болести в официално съобщение, публикувано от телевизия Си Ен Ен.

30-секундният клип, показан за първи път предходната седмица, акцентира персоналния опит на Тръмп, който се пребори с ковид, и включва къс фрагмент от негов диалог с Фаучи, който оставя усещането, че международно приетият доктор хвали отговора на президента на епидемията от ковид в Съединените щати.

" Не мога да си показва... някой да може да направи повече ", споделя членът на спешния щаб към Белия адрес, сякаш визирайки Тръмп.

Самият доктор Фаучи обаче изясни в своя отговор, изпратен до Си Ен Ен, че става въпрос за операция: " Изявленията, които са ми приписани без мое позволение от предизборния щаб на Републиканската партия, са били извадени от подтекста, от коментар, който направих преди няколко месеца за напъните на федералните здравни управляващи. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР