Д-р Андрей Миладинов е кандидат за народен представител от листата

...
Д-р Андрей Миладинов е кандидат за народен представител от листата
Коментари Харесай

Д-р Андрей Миладинов ГЕРБ- СДС: Време е да съживим здравеопазването! Българските лекари и медицински специалисти заслужават достойна оценка на денонощния им труд, а пациентите -сигурност в наши ръце!

Д-р Андрей Миладинов е претендент за депутат от листата на ГЕРБ -СДС в 01 МИР. Общински консултант от ОБС Сандански и ръководител на комисията по опазване на здравето в локалния парламент. Кореняк софиянец, роден на 30 март 1981 година, доктор Миладинов среща любовта на живота си, неговата брачна половинка, чийто корени са от красивото иживописно Санданско село Дебрене.

Идвайки един път в село Дебрене , той оставапленен и влюбен вечно в него:

" Нямам подозрение, че желая да изживеяживота си в този край, да помагамс опита си и знанията си като лекарна хората тук, с цел да подобрим здравоеопазването, което за жалост сега претърпява същински колапс., Обожавам този край с въздуха, природата му и най-много с неговите хора. В този регионживеят най-топлите и гостоприемни хора, работливи, усмихнати, отзивчиви " , споделя доктор Миладинов, койтобързо опознава регионаи се трансформира в доктор Андрей- лекарят, който непрекъснато подвига телефона си, отворил сърцето си за проблемите на санданчани и освен . Познават го в цяло Пиринско.

Д-р Миладинов работи като анестезиолог Анестезиолог реаниматор в Национална Кардиологична Болница, в Клиника по съдова Хирургия и Ангеология, и е измежду приетите експерти в региона си. Стотици пациенти от Пиринско със сърдечни проблеми всекидневно търсят доктора за помощ и съвет. И той откликва безотказно, освен тъй като е дал клетва пред Хипократ, само че и тъй като е такъв- добър човек, с огромно сърце . Обожава работата си. Използвал всеки момент да се самоусъвършенства. Минал през цялата подчиненост до момента в който стане приет експерт. Бил е санитар, здравна сестра и най-после доктор. Работил в Специализирана болница по Ортопедия в кв. Горна Баня, бил е доктор в Детско Юношеската Школа на ПФК-ЦСКА, както и на представителния тим под управлението на огромни футболни имена.

Натрупал богат опит, доктор Миладинов счита, че има какво да даде на опазването на здравето и обществото по тази причина и е тръгнал по пътя на политиката, към Народното събрание, където да се чуе гласът му. Избрал е ГЕРБ, тъй като:

" Това е най-силният тим , превел България през тежки рецесии, потвърдил, че може да води сполучливо страната ни по европейски път на развиване. Виждате какъв безпорядък е сега в страната, ГЕРБ е единствената потвърдено сполучлива опция за България и съм извънредно благополучен да призная, че в срещите ми с моите пациенти и хора от разнообразни прослойки на обществото, всички виждат това. Липсата на ГЕРБ в ръководството на страната нанесе труднопоправими вреди освен на опазването на здравето, чийто проблеми считам, че познавам добре, само че и на всички места. Затова за мен верният избор е ГЕРБ -СДС.

Дошло е време, в което се борим за оцеляване, за избавление от прогресивно разлагащите се полезности, провал до който ни водят настойчиво кандидати за ръководство на страната . ", споделя доктор Миладинов и отсича изрично:

Само ГЕРБ има експертизата и фрагментите, с които да организира промяна в опазването на здравето, тъй че българският доктор и медицински експерти да заемат полагащото им се място, трудът им да бъде оценен уместно, поради отговорността, която всекидневно носят за здравето и живота на пациентите си. Реформа, която ще усъвършенства симбиозата пациент-лекар , тъй че пациентите да получават качествено опазване на здравето, а лекарите умерено да упражняват специалността си ". ГЕРБ потвърди, че може да се оправя в извънредно сложни обстановки, като да вземем за пример Ковид рецесията.

Помните какъв брой беше ужасно. Но България излезе от тази рецесия, с помощта на напъните, които ГЕРБ постави за лекари, пациенти и опазването на здравето като цяло. Не ми се мисли, в случай че през днешния ден изпаднем в сходна ситуация-да ни връхлети болест, която не познаваме, която сее гибел -как ще опазим живота на медицинските служащи и пациентите в този безпорядък сега в страната?! Здравеопазването има потребност от експертно управление , от експерти, които познават проблемите му от вътрешната страна, тъй че точно по тази причина избрах да вляза в политиката, в търсене на метод да оказа помощ освен на пациентите си, само че и на цялото общество, споделя доктор Миладинов, във време, в което телефонът му мълчи. И това са единствено няколко минути!

Преди няколко дни доктор Миладинов даде курбан за здраве на санданчани в село Дебрене. Събра цяло село на обща софра и се радостни с хората там, покрай къщата, в която живее и, в която постоянно, когато не е на работа в клиниката посреща пациенти и другари. За него споделят, че медицината го е избрала . Малко са лекарите, които са такива по предопределение. Д-р Миладинов е един от тях! Сподели му казуса си и той не чака да потърсиш помощ. Впуска се, с цел да помага-денонощно! Такъв човек и експерт има място в Народното събрание, където да брани ползите на елементарния човек и да се бори за по-добро и по- качествено опазване на здравето.

Гласувайте за доктор Андрей Миладинов с преференция 112 в бюлетина с номер 22 ! За постоянна България в Сигурна Европа
Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР