Д-р Адриана Маре, която оглавява звеното за Иновации на мултинационалната

...
Д-р Адриана Маре, която оглавява звеното за Иновации на мултинационалната
Коментари Харесай

Адриана Маре-един от 100-те кандидати за мисията на Mars One идва в София

Д-р Адриана Маре, която оглавява звеното за Иновации на мултинационалната софтуерна компания SAP за Африка, ще се причисли като специфичен посетител на събитието „ Следваща цел: Марс “. Тя е и един от 100-те класирани претенденти, продължаващи подготовката си за задачата на Mars One към Червената планета. С включването на Адриана Маре в събитието уредниците от фондация ELEVATE се обръщат и към дамите в бизнеса и науката.

„ Много се радваме, че Адриана одобри нашата покана, защото тя е прелестен образец за съумяла млада жена, както в областта на науката, по този начин и в бизнеса. С нейното присъединяване желаеме да насърчим присъединението към събитието на доста други успяващи дами, които мечтаят и си слагат смели и предизвикателни цели. “, показа Момчил Кръстев – създател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас международни бизнесмени и водачи, които внасят смяна посредством своята активност, с цел да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и познания.

Събитието се поддържа и от Джерард ‘т Хоофт, Нобелов лауреат по физика. Той е един от Ambassadors на Mars One, уверен в смисъла и опцията за триумф на тяхната задача за изпращане на хора до Марс. Проф. ‘т Хоофт, който в работата си сътрудничи в това число със Стивън Хокинг и неотдавна предложи нов метод към квантовата механика, окуражава самодейността на Бас Лансдорп и признава, че Mars One към този момент има съществени достижения по пътя на човечеството към заселване на Марс. Билети за събитието на 23 март – на цени от 59 Евро, в мрежата на Eventim.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР