Д ПС съвсем целенасочено е преливало гласове към "Има такъв

...
Д ПС съвсем целенасочено е преливало гласове към "Има такъв
Коментари Харесай

ГЕРБ: ДПС целенасочено е преливало гласове към Има такъв народ

Д ПС напълно целеустремено е преливало гласове към "Има подобен народ ".

Това съобщи на конференция Даниел Митов от ГЕРБ.

По думите на Митов "цифрите удивително съответстват, когато става въпрос за понижаване на броя на гласовете на Движение за права и свободи в избрани общини и увеличение на поддръжката за Има Такъв Народ ".

"Това, че Движение за права и свободи играха за Има Такъв Народ на изборите е реалност. Цифрите го демонстрират ", сподели водачът на партията Бойко Борисов.

"Ангажиментът към Движение за права и свободи към този момент го свършиха. Назначенията са направени. Сега Движение за права и свободи може да стои сякаш на страна. Нашият другар Христо Иванов на 15 юли по БНР споделя, че в случай че има държавно управление на малцинството единствено с гласовете на Има Такъв Народ, това доста бързо ще се трансформира в целувка на гибелта. Правилно. Това ще се трансформира в следващото държавно управление, което се носи по вълните на неразбираеми болшинства и постоянно по тези талази ще виждаме медузите на Движение за права и свободи, които може би е забелязал към "Росенец ", добави Борисов. Според него има възможност "Демократична България " да води диалози с Българска социалистическа партия. Той се оплака и от репресии против симпатизанти на ГЕРБ.

ГЕРБ през днешния ден дадоха брифинг в Централата на партията.

В изказването пред медиите участваха водачът на партията Бойко Борисов, някогашният здравен министър Костадин Ангелов и Даниел Митов.



Според партията огромният брой секции в чужбина е основал опция за пазаруване на гласове и следен избор.

Според Даниел Митов ГЕРБ са спечелилите на родна почва, защото преднината на Има Такъв Народ пред ГЕРБ идва от гласовете зад граница.

"Когато става въпрос за окончателния резултат, след разбор се оказа, че общият брой на гласовете в България дава преимущество и победа на ГЕРБ-СДС с близо 30 000 гласа разлика ", добави Митов. Заместник-председателят на ГЕРБ уточни още, че имат подозрения за това по какъв начин се е оперирало с машините и кой ги е пипал.

Митов уточни още, че в София "Има подобен народ " са получили сериозна поддръжка от ромските секции. "Нашият резултат се дължи на дългогодишна работа в тези общественост. Нямаме никаква визия от кое място е пристигнала поддръжката за Има Такъв Народ особено в София, само че и освен ", сподели той.

Бойко Борисов разяснява и случая с "Пирогов " и служебният здравен министър Стойчо Кацаров. По думите му истината ще излезе нескрито.

"Изчегъртаха " Балтов, шефа на ямболката болница, на варненската болница "Св. Анна ", шефове на Коронавирус отделения. Дано не стигнат и до ВМА ", съобщи Борисов.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Приятели клошари се срещат в една от станциите на парижкото метро. - Намерих детелина с четири листа! - споделя единият. - И тя донесе ли… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниРастението има три разнообразни пола, като всички те могат да се развъждат по двойкиКралският личен състав би трябвало да съблюдава някои, на пръв взор, странни изискванияВ останалите 7 има предизвестие за гръмотевични буриНовите случаи са 57, сочат данните на Единния информативен портал " Орлите " победиха ЦСКА с 4:0Разберете кой завоюва огромната премия на филмовия фестивалКакви са мненията по тематаТази година Русия изненадва с доста хитовеИнцидентът се случил, откакто 17-годишна шофьорка се блъсна в крайпътно дървоВъзможно е да има и усложнения при издаването на абонаментни картиПоводът е импортираното искане за предварително преустановяване мандата на основния прокурорСтава въпрос за неточности, които Ердоган отхвърли да в профил. Грешки, типични за тирани " В прогнозите преди не е имало нищо такова ", споделя метеорологВижте детайлности за сестрите и супермоделиЧаст от пострадалите чуват мощен звук преди признаците да се проявятКакво сподели Османова в диалог онлайн със своите почитатели в ИнстаграмОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР