Д нес започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира

...
Д нес започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира
Коментари Харесай

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Д нес започнаха фотосите на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA - “Игри на волята: България “. Първите фрагменти още веднъж бяха снимани на едно от най-красивите и магични кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. На фона на първата игра на Арената водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев дадоха обещание на феновете още повече и по-интересни борби, вълнуващи тествания за тялото и духа и напълно нови детайли в предаването.

„ Тази година борбите ще са още по-мащабни, а някои от тях много по-тежки. Най-важното е, че ще бъдат повече от предишните сезони. Ще допълня и нещо любопитно – в трети сезон на „ Игри на волята: България “ ще има и напълно нови детайли. Истината е, че целият екип работи с голямо предпочитание и с упоритостта да надгражда постигнатото с всеки сезон, а този ще е върхът “, описа Димо пред камерите на „ Здравей, България “, който още веднъж ще разяснява борбите и провокациите на Арената.

И тази година чаровната Ралица Паскалева ще преведе феновете през племенните препоръки и ще обърне внимание на връзките сред участниците. „ Със сигурност ще бъде доста забавно. Мога да кажа, че тази година на кастинг се явиха рекорден брой участници – над 10 000. Изборът беше сложен, само че екипът съумя да избере най-хубавите и мощни герои. Всички участници дадоха поръчка да се борят със зъби и нокти за първото място. Изключителни характери, които ще провокират силата на духа си “, показа Ралица за новите участници в предаването.

„ Игри на волята: България “ още веднъж ще покаже едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа, а Арената ще предложи нови завършения на феновете на NOVA през есента.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и профила на риалити формата.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж прочита публикация във вестник: " Продавам мерцедес 600 за 5 $ ". Отива на адреса и вижда, че някаква жена в действителност продава Мерцедес 600 за 5… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво съобщи китайското посолство в Лондон " Хората започнаха да ме питат по какъв начин това ми оказва помощ и по какъв начин могат да ме поддържат ", споделя Дан О`КонърПредложени са пет плана за най-голямата антимонополна реформаВ Турция цените тази година са с 20-30% по-високиЯнаки Стоилов: Тя категорично съобщи, че се преследват избрани престъпленияЗвездата на Дания колабира по време на мач от UEFA EURO 2020Ако не бъде изработен съответен асортимент по ясни критерии, ще се изпадне в неуместна ситуацияПолицаите са съставили акт за нарушение на противоепидемичните меркиЗа задачата той употребява независима камера, която е сложил до платформатаСред най-епичните създание на AMG е моторът M 113 K, суперчерджнът V8, който има статута на едно от най-хубавите творения на инженерите от Афалтербах.Байдън е 13-ият американски президент, който се среща с английската кралицаОбразувала се е запушалка при 163 км на магистралатаДописвания в изборния лист се позволяват до 5 юлиКога ще се оправи времетоВижте по какъв начин да си го приготвите:Уилям Браудър със особено изявление, в което разяснява и наложените наказания на страната ниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР