Д нес стартира новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп

...
Д нес стартира новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп
Коментари Харесай

Новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп стартира днес

Д нес започва новият състезателен канал на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA SPORT 3. Той ще обогати програмата на първия заплатен премиум пакет на българския пазар DIEMA XTRA. DIEMA SPORT 3 ще предложи на спортните почитатели висококачествено наличие в HD качество с достъп до извънредни спортни събития.

Привържениците на футбола ще могат да проследят решаващите срещи от UEFA EURO 2020™ в новия състезателен канал от през днешния ден. В DIEMA SPORT 3 ще бъдат програмирани едни от най-оспорваните и зрелищни футболни шампионати от Топ 5 на Европа – немската Бундеслига и френската Лига 1. Мачове от Втора Бундеслига също ще бъдат добавени, както и надпревари от Формула 1, мачове от НБА и дуели от българското състезание по волейбол.

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати. Пакетът DIEMA XTRA включва извънредни спортни събития като българското футболно състезание, мачовете за Купата на България, британската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс шампионати и още доста завладяващи шампионати, обзорни и магазинни спортни излъчвания, токшоута и коментарни студиа.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, уеб страници, цифрови платформи и печатни медии. NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията, а авторските уеб продукции и видео планове допълват богатото портфолио на групата. Зад посланието “Довери се на опита” стоят одобрени публицисти с задачата да осведомят обективно. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Скъпи, помниш ли, че когато ти беше зле, ти направих чорба? - Не, скъпа, ти първо ми направи чорба, а след това ми стана зле! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАмериканците ще могат да имат паспорти, които подхождат на половата им еднаквост, без здравно удостоверениеВижте кои са трите зодии, за които юли ще значи любовПроучване от Нидерландия демонстрира, че към 20 на 100 от изложените на вируса домашни любимци може да бъдат заразениПредставиха разбора на здравното обслужване на популацията в изискванията на пандемияКак се оцелява на 52 градуса по ЦелзийИнцидентът е станал на жп линия във Велико ТърновоПреизчисляването на пенсиите е безусловно задължителноКозби, на 83 години, бе първата звезда, наказана в епохата на #MeTooСтраната съобщи още през март желанията си за товаПлатформата към този момент не разказва себе си като " приложение за шерване на фотоси " Здравните управляващи са обезпокоени от разпространяването на Делта вариантаРусия наподобява желае да си възвърне изгубеното въздействие в черноморския район, а НАТО е решен да покаже, че не приема съветските искания за владичество в Черно мореИнцидентът е станал на един от оживените булеварди в града, каква е причинатаНовите правила влизат в действие от през днешния ден (1 юли)Honda e дойде в България с обещания за супер ниски експлоатационни разноски от 237 лева за обслужванията до 100 000 км. Трябва единствено да се преглътне стартовата цена от 66 990 лева с Данък добавена стойност.Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за месецаОт мрежата Спецоперация на Министерство на вътрешните работи по сигнали за купу
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР