, D-N.Y., постави бившия президент Тръмп на взрив, твърдейки, че

...
, D-N.Y., постави бившия президент Тръмп на взрив, твърдейки, че
Коментари Харесай

AOC твърди, че преизбирането на Тръмп би означавало по-високи цени на бензина, тъй като разходите за гориво достигнаха рекордно високо ниво при Байдън

, D-N.Y., сложи някогашния президент Тръмп на гърмеж, потвърждавайки, че той ще разреши задграничните производители на сила да „ смъкват цените “, в случай че той завоюва преизбирането. 

В изявление за Spectrum News NY1 в четвъртък Окасио-Кортес реагира на идния протест на Тръмп покрай нейния регион и евентуалните послания, които някогашният президент може да употребява, с цел да се хареса на работническата класа. 

„ Подозирам, че там ще има доста хора отвън града “, сподели представителят на Демократическата партия. „ И слушайте, имаме огромен, разнороден град, сигурен съм, че някой ще се появи в поддръжка. “

Реп. Александрия Окасио-Кортез предизвести, че някогашният президент Тръмп ще увеличи цените на газа, като разреши на задграничните производители на сила да „ понижават цените “. ((Вляво: REUTERS/Брайън Снайдер, Вдясно: REUTERS/Сара Силбигер) )

Окасио-Кортес насочи диалога към цените на газа, предупреждавайки гласоподавателите, че Тръмп ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР