Д жеймс Франко и съобвиняеми се споразумяха да платят 2,2

...
Д жеймс Франко и съобвиняеми се споразумяха да платят 2,2
Коментари Харесай

Джеймс Франко се споразумя по дело за оргии с ученички

Д жеймс Франко и съобвиняеми се споразумяха да платят 2,2 милиона $, с цел да преустановят дело за полова употреба на възпитаници по актьорско майсторство, оповестява „ ”.

Бившите ученички на Франко, Сара Тери-Каплан и Тони Гаал заведоха делото през октомври 2019 година, след което към него се причислиха и доста други, потвърждавайки, че са били полово експлоатирани във към този момент несъществуващата школа „ Студио” 4.

Според обвиняването, Франко подтиквал учениците си да се показват в откровени секс подиуми пред камерата в „ конюнктура вид оргия”, която надалеч надхвърляла допустимото за холивудските филми.

„ Докато ответниците не престават да отхвърлят ​​твърденията в жалбата, те признават, че ищците са повдигнали значими въпроси и всички страни по делото твърдо имат вяра, че в този момент е сериозен миг да се съсредоточим върху превъзмогването на малтретирането на дамите в Холивуд”, се показва в взаимно заявление след оповестяването на съглашението пред съда в Лос Анжелис.



„ Всички са единомислещи по отношение на нуждата да се подсигурява, че никой в ​​развлекателната промишленост - без значение от пол, раса, вяра, увреждане, етническа принадлежност, генезис, пол или полова ориентировка - не е изправен пред дискриминация, тормоз или предубеждения от какъвто и да е вид”.

Ищците завяваха, че Франко „ се е стремял да сътвори канал с млади дами, които са били подложени на персонална и професионална полова употреба от него в името на образованието”, както и че ученичките са били накарани да имат вяра, че ще получат функции в негови филми.



Заедно с Франко, обвинени по делото бяха и продуцентската му компания „ Рабит Бандини”, както и неговите сътрудници, в това число Винс Жоливет и Джей Дейвис.

Споразумението включва и „ неикономически” условия, които не са обществено оповестени.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Скъпи, помниш ли, че когато ти беше зле, ти направих чорба? - Не, скъпа, ти първо ми направи чорба, а след това ми стана зле! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКлуге: Миналата седмица броят на новозаразените набъбна с 10 процента35-годишният модел сподели съвършено, съвсем голо тяло на плажаПреустановява заверката на хартиени рецептурни книжки в районните здравноосигурителни касиПроучване от Нидерландия демонстрира, че към 20 на 100 от изложените на вируса домашни любимци може да бъдат заразениСветът следи всяка нейна стъпка, разисква всеки тоалет и съвсем 24 години след гибелта ѝ, тя продължава да е " принцесата на народа " Представиха разбора на здравното обслужване на популацията в изискванията на пандемияДнес започва профилирана полицейска операцияИнцидентът е станал на жп линия във Велико ТърновоПреизчисляването на пенсиите е безусловно задължителноКозби, на 83 години, бе първата звезда, наказана в епохата на #MeTooПлатформата към този момент не разказва себе си като " приложение за шерване на фотоси " Здравните управляващи са обезпокоени от разпространяването на Делта вариантаИнцидентът е станал на един от оживените булеварди в града, каква е причинатаНовите правила влизат в действие от през днешния ден (1 юли)Honda e дойде в България с обещания за супер ниски експлоатационни разноски от 237 лева за обслужванията до 100 000 км. Трябва единствено да се преглътне стартовата цена от 66 990 лева с Данък добавена стойност.На 1 юли тази година тя трябваше да навърши 60 годиниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР