Д ъщерята на жестоко убитата брокерка в Бургас с версия

...
Д ъщерята на жестоко убитата брокерка в Бургас с версия
Коментари Харесай

Каква е версията на дъщерята на жестоко убитата брокерка

Д ъщерята на грубо убитата брокерка в Бургас с версия за гибелта на майка си.

Случаят с изчезналата Теодора Бахлова е от октомври предходната година и бе напът да остане неразкрит. В началото на август обаче намирането на разчлененото тяло на 28-годишния Юмер Мехмед още веднъж разсъни въпросите за 46-годишната Теодора Бахлова.

Свързан с двете убийства се оказа към този момент упрекнатият 55-годишен Станимир Рагевски, апетитен за бизнес сътрудник на Теодора и настойник на Юмер, споделя.

"Станимир ѝ дължеше пари и парцели. Аз го споделих още тогава, когато тя изчезна. И баба ми го сподели. И нейни другари го споделиха. Никой не ми повярва. Защо 10 месеца не ревизираха парцелите на Станимир? Защо не ревизираха парцелите на жена му ", споделя в изявление за дъщерята на Теодора Бахлова - Християна Радоева.

"Майка ми е била в бидони в техен парцел. Категорично има "чадър ".За това нещо съм пуснала сигнали към нужните институции и ще не преставам да диря истината. Защото за мен това не е цялата истина ", споделя още Християна.

На 11 август тази година в тресавището на езеро Вая са открити частите от тялото на 28-годишния Юмер Мехмед, в началото убит, а по-късно транжиран и изхвърлен на повърхността в тръстиките. Задържан за действието и упрекнат за убийството му е Станимир Рагевски. Свидетел спомага на проверяващите и показва къде са останките от зверското действие.

На 26 август криминалистите намират останките и на 46-годишната брокерка, заровени на пътеката сред гробове в бургаския гробищен парк.

Днес Християна споделя, че би трябвало да свикне с мисълта, че в никакъв случай няма да види майка си, с изключение на усмивката ѝ от фотосите. Че би трябвало да одобри, че майка ѝ е жертва на тежко закононарушение. И желае тя да откри покой.

След изявлението с Християна Радоева, екип на NOVA потърси прокуратурата и полицията в Бургас. От държавното обвиняване обясниха, че работата и по двата случая продължава. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че към момента се вършат разпити на очевидци, а по-късно през днешния ден се чака да бъде гледана мярката на обвинявания в "лично укривателство " по отношение на очевидеца, съдействал на проверяващите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР