Д ързък опит за обир на брониран автомобил, превозващ ценности,

...
Д ързък опит за обир на брониран автомобил, превозващ ценности,
Коментари Харесай

Молех се да не умра, дързък опит за обир в Италия

Д ързък опит за грабеж на брониран автомобил, пренасящ полезности, е изработен на автомагистралата Болоня - Модена в Италия. Не се оповестява какъв е бил транспортираният товар. Няма потърпевши при случая.

Престъпна група от 9 души блокира най-важната автомагистрала на Апенините - А1, в сектора сред Болоня и Модена, като Италия остана отцепена на две през цялата нощ, предава сътрудник на.

Групата е работила по изпитан към този момент сюжет от предходни случаи -

асфалтът да бъде поръсен с пирони, с цел да се спре трафикът. За първи път обаче водачите са били застрашени с оръжие и принудени да слязат, а колите им са подпалени.

Authorities inspect A1 highway, clear debris after security vehicle attack
— Ruptly (@Ruptly)
Под прицела на автоматите два тира са заставени да застанат напречно на придвижването във всяка от двете направления, като са блокирани и 8-те ленти за придвижване.

В паниката се е стигнало и до конфликти сред товарни коли.

„ Молех се да не умра”,

сподели един от пострадалите водачи.

Намеренията на нападателите са осуетени, само че те са съумели да избягат и се търсят.

Това е най-мащабният опит за грабеж на полезности по италианските пътища.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Надпис на вратата на магазин: " Вход единствено с маски! ". Отдолу добавено на ръка: " А с облекла може ли? " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте ги в нашата галерияЩе се реши ли казусът с опашките на граничния пунктВладимир Шаталов умря на 93-годишна възрастЛиса Бейнс умря на 65 години " Ще се заплаща единствено осъществена строително-монтажна работа, независимо по отношение на действителните резултати на строителите ", написа в отговора си министър КомитоваПрестъплението беше осъществено през 2019 година в РусенскоТенденциите водят до появяването и разширението на така наречен демографски пустиниАлександър Иванов сподели контракта за договорката сред Николов и СпецовОставката на Желязков обаче няма по какъв начин да бъде призната в моментаКакво откриха учените, вижте:ЦИК също би трябвало да дефинира изискванията и реда за машинно гласуванеКак да понижим риска от сърдечносъдови заболяванияТе настояват, че тормозът идвал от деца, живеещи в център от фамилен типЕкспериментът ще ревизира могат ли такива материали да се употребяват в космосаВръзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек беше следена от близко от медиите преди към 20 години. Двойката даже получи любовния прякор „ Бенифър “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР