Д а танцуваш от щастие...познато ли ви е? Гледали сме

...
Д а танцуваш от щастие...познато ли ви е? Гледали сме
Коментари Харесай

Танцът, щастието и технологиите – каква е връзката

Д а танцуваш от благополучие...познато ли ви е? Гледали сме значително филми, в които щом героите изпитват благополучие, упражняват танцови стъпки, непроменяемо съпроводени с усмивка. В идващите редове ще ви разбираем малко повече за връзката сред танца и щастието и по какъв начин те са свързани с технологиите в наши дни.

Според мнозина - да бъдеш благополучен е смисълът на живота. Защото, какво повече му е нужно на човек? В нашия живот щастливите мигове са това, за което се сещаме, когато се усещаме паднали духом. И въпреки и да звучи тривиално, щастието постоянно се крие в „ дребните неща “. Сега желаеме да пандизите очи и да си припомните няколко момента на благополучие.
Пътуване в последния миг
Често хубавите мигове не са артикул на дълго обмисляне. Напротив – те са спонтанни и идват ненадейно, с цел да ни завладеят и да оставят красиви мемоари. Като извънградско пътешестване с другари, което се взема решение от през днешния ден за на следващия ден. От небрежно пакетирания багаж до връщането ни е съпроводено от завършения, усмивки и равнодушие, които могат да ни заредят прочувствено даже и в най-натоварената седмица.
Шопинг терапия
Това фразеология неслучайно съществува в тази си форма. Да, шопингът е тип терапия. Няма нищо по-хубаво от това да изпратим един сезон и да посрещнем идващия с чисто нови облекла. Шопингът не се състои просто в това да си купиш нови облекла – той символизира ново начало, „ ново аз “ и носи необятни усмивки и самочувствие. И в този момент, на прага на новия сезон, е най-хубавото време да се отърсите от лятното безвремие, връщайки се към действителността с нови есенни находки.
Перфектната вечер
Вечерите са времето, когато сме свободни и презареждаме за идващия ден. Може да кажем даже, че денят се познава още от вечерта. Тя кара натовареното или стресиращо всекидневие да се трансформира в бледен спомен или ни нахъсва за утрешните задания. Особено, в случай че сме разисквали с другарка по какъв начин да постъпим над чаша вино или сме разпускали с другари на по бира. Щастието е в шерването – на храната, на неволите и на положителните препоръки.

Независимо кой е вашият персонален миг на благополучие – прелестните вечери, шопингът, пътуването или нещо друго – това са мигове, които се помнят единствено с хубаво и не е нужно да са съпроводени даже с минимално напрежение. Има кой да се погрижи за това. е кулминационната точка на 10-годишната история на мобилните заплащания и ни дава опция да плащаме несъмнено за секунди, единствено с едно плъзване на екрана. Независимо дали имаме потребност да си разделим горивото за извънградското пътешестване, да си купим нова дреха или да платим вечерята - Settle е тъкмо за нас. За нашите другари. На нашия език. По нашия метод. Единственото, което ни би трябвало са смарт телефон и по-малко от 2 минути, с цел да стартираме.

В момента Settle има акция под надпис „ Танцът на Щастието “, чиято цел е да внесе капка позитивизъм в забързаното ни всекидневие, да ни стимулира да открием хубостта в дребните неща и да съумеем да виждаме щастието всеки ден и във всеки един миг. Целта на мобилното приложение е безусловно да ни улесни живота, да не би трябвало да вкарваме за следващ път номера на банковата си карта, да не се ровим в портфейла си с стеснение и да можем да пращаме пари на близки единствено с едно плъзване на екрана. И това не е всичко – от Settle ни карат да танцуваме от благополучие с многочислените си игри в обществените мрежи. Как да участвате? Трябва да си извършите профил в приложението. След това би трябвало да оставите коментар под постовете в профилите на във и/или. С тези 2 елементарни стъпки имате възможост да спечелите 1 от 5 награди по 100 лева всяка седмица.

Направо да се разтанцуваш от благополучие!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДжъстин Трюдо дефинира успеха като труднаБългария чака ясни правнообвързващи решенияПо време на растяща Луна качеството на съня на мъжете намаляваНе пропускайте трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVAНай-вероятно от януари доста ще нарастнат токът, парното и топлата водаКогато животът ни сервира непредвидени обстоятелстваМотивът за настояването е " неуспех в разрешаването на значими за системата въпроси " Вече са евакуирани близо 6000 душиБританското кралско семейство разкрива странностите на принц Филип в нов документален филмСпоред специалистите той тежи към осемстотин кг и е на четири годиниОколо една пета от пълнолетните българи към този момент са изцяло имунизирани против COVID-19На афганистанските ученички в междинните учебни заведения и гимназиите " допустимо най-скоро " ще бъде позволено да се върнат в клас, съобщи през днешния ден представителят на талибанското правителствоТе са в ресорите енергетика, обучение и наукаСъветничката по климатичните въпроси към Белия дом Джина Маккарти акцентира, че горещината и стресът за организма, който тя предизвиква, е " тихият палач ", който в по-голяма степен визира бедните, възрастните и малцинстватаЯнаки Стоилов показа целите на министерствотоНе сте предполагали, че тези известни артисти и актриси са родниниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР