Д'Анджело Ръсел се отличи с 27 точки, 5 борби и

...
Д'Анджело Ръсел се отличи с 27 точки, 5 борби и
Коментари Харесай

Д'Анджело Ръсел помогна на Вълците да прекъснат негативната си серия

Д'Анджело Ръсел се отличи с 27 точки, 5 битки и 5 асистенции за успеха на Минесота над Сан Антонио с 96:88, с която Тимбъруулс прекъснаха отрицателната си серия от седем следващи загуби в НБА.

Ръсел вкара осем от точките си през четвъртата четвърт, в това число 3 тройки, с цел да изравни резултата 7:02 минути преди края. Той и Малик Бийзли, който добави 24 точки, помогнаха на Вълците да завоюват първата си победа от 26 декември.

При 81:81 Минесота вкара пет следващи точки и до края на мача не разреши тази преднина да бъде стопена от Спърс. Един от най-страхотните удари в последната част бе тройка на Хуанчо Ернангомес, който по-рано в срещата вкара още две тройки.

Минесота игра без звездата си Карл-Антъни Таунс, който се завърна в игра в събота след шест пропуснати мача поради частична дислокация на лявата китка. Отсъствието му в неделя бе тактическо решение, а не резултат от наново утежняване на положението му.

Един от мачовете в програмата за тази нощ Маями - Бостън бе отсрочен поради случаи на ковид в двата тима.

НБА не възнамерява да стопира шампионата на този стадий, макар че общо 15 играчи бяха карантинирани в последните дни поради Ковид-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР