Cybertruck на Tesla все още дори не е достъпна за

...
Cybertruck на Tesla все още дори не е достъпна за
Коментари Харесай

Oracle показа как ще изглежда полицейската кола Tesla Cybertruck

Cybertruck на Tesla към момента даже не е налична за обществеността, само че в сряда в Лас Вегас се появи концептуален план за полицейска кола Cybertruck. Случи се по време на презентация на съоснователя на Oracle Лари Елисън на конференцията CloudWork на колоса в региона на услугите за данни. На голям екран беше показан разпознаваемият ъглов дизайн на електрическия автомобил под червени и сини спешни светлини, дружно с булбар и голям брой лога на Oracle.

Но както Inside EVs означи, визуализацията има погрешно ситуирани светлини на бронята и задните колела.

Липсва и единствената солидна чистачка на предното стъкло на автомобила. Въпреки че това може да значи, че планът е при започване на своето развиване, Елисън даде обещание скорошния му дебют.

Нашият полицейски автомобил от последващо потомство ще излезе напълно скоро. Това е обичаната ми полицейска кола. Всъщност това е обичаната ми кола. Това е обичаната кола на Илон. Наред с другите неща, той е доста безвреден, доста бърз, има корпус от неръждаема стомана и не е належащо да прибавяме екран или камери към него, тъй като в действителност можем да използваме съществуващите им камери и съществуващия екран, с цел да сложим нашето приложение върху него.

Елисън

Както Oracle, по този начин и Tesla към този момент работят дружно с правоприлагащите органи, като дават програмен продукт за поддръжка в облака и електрически коли надлежно за силите на реда в Уисконсин, Калифорния и други страни.

В предишното Елисън е наричал Мъск „ непосредствен другар “, а преди този момент е бил член на борда на шефовете на Tesla.

Според презентацията на Елисън първите полицейски коли, интегрирани с Oracle, към този момент включват гласово задействани, в допълнение инсталирани екрани от трети страни, „ сходни на тези на Tesla “, само че компанията възнамерява да употребява съществуващите системи за камери и монитори на Cybertruck.

Cybertruck беше показан за първи път през 2019 година и обещан да се появи през 2021 година,

Tesla от този момент неведнъж е отлагала Cybertruck, като в същото време е нараснала и прогнозната му цена. При последната инспекция производството и доставките трябваше да стартират до края на 2023 година, макар че този период в този момент наподобява подозрителен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР