Cyberpunk 2077 спокойно може да се нареди (заедно с The

...
Cyberpunk 2077 спокойно може да се нареди (заедно с The
Коментари Харесай

CD Projekt RED са близо до споразумение с инвеститорите в студиото

Cyberpunk 2077 умерено може да се подреди (заедно с The Last Guardian) за най-дълго чаканата игра. За нея ви разказахме и оттогава мина в действителност доста време. През тези години се наслушахме на какво ли не за нея. Нивото на „пудрене“ доближи истерични стойности, до момента в който не пристигна време тя действително да излезе. Забавяне след закъснение, клюки за проблеми и топане на топката от страна на полското студио. А когато взе, че най-сетне излезе, играта се трансформира още веднъж в „най“. Може би най-голямото крушение в гейм историята, измествайки дори подобен занаятчия на хайпа, като Питър Моленьо. Счупеното положение, в което CD Projekt RED показа Cyberpunk 2077 докара до предявени претенции за връщане на парите от страна на геймърите, а Sony просто извадиха играта от магазина на PlayStation до момента в който полското студио не я оправи. Бедствието, в което се трансформира стартирането на пазара на Cyberpunk 2077 докара и до съответни ограничения против CDPR от страна на акционерите на компанията, като съгласно тях, те са претърпели материални вреди, а шефовете на студиото са знаели доста добре действително какво се случва. Изглежда обаче на CDPR ще им се размине. Поне в този случай.

По информация на GamesIndustry, студиото и акционерите на компанията, които желаеха да заведат на съд мениджърите на CDPR са влезнали публично в договаряния по реализиране на съглашение сред двете страни. Това е било оповестено в особено известие от съда.

„Бъде ли реализиран консенсус във връзка с изискванията по отношение на евентуално съглашение, страните ще внесат искане за утвърждението му от съда“, гласи част от известието. Става дума за обединявания иск от четири разнообразни групи от акционери на студиото от май тази година, за който към този момент ви.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР