Cyberpunk 2077 имаше кошмарен старт. След повече от осем години

...
Cyberpunk 2077 имаше кошмарен старт. След повече от осем години
Коментари Харесай

CDPR за Cyberpunk 2077: Знаем, че имаме все още много работа

Cyberpunk 2077 имаше призрачен старт. След повече от осем години очакване и доста неизясненост, CD Projekt RED пуснаха своята игра. Впоследствие обаче се разбра, че тази премиера е била преждевременна. Изключително неоптимизирана, без обещани характерности и един строшен „неонов град“ предизвика справедливия яд на доста геймъри, изхвърлянето на играта от PlayStation Store, претенции за отплата и заведени каузи от страна на акционерите на компанията, които упрекнаха управлението, че е знаело какво пуска на пазара. Отговорът на CDPR не закъсня. Месеци в усилена работа, няколко огромни кръпки и съгласно някои медии, нещата към този момент са разнообразни, само че напълно не са на обещаното равнище към момента. И CD Projekt знаят това.

„Мога да ви уверя, че работим по експанжън. Работим и по други неща за вас, хора. Но това не трансформира посоката ни, която следвахме до момента. Все още подобряваме играта, тъй като всички ние знаем, че има още работа за вършене“. Това показа през тази седмица куест шефът на Cyberpunk 2077 Павел Саско в.

Той направи това си изказване в оповестено от CD Projekt RED видео. Освен това, Саско благодари за противоположната връзка, която са получили в студиото във връзка с версията на Cyberpunk 2077 за сегашното конзолно потомство, като акцентира, че поддръжката, която общността на играта са оказали за разработчиците ги е стимулирало да се стараят още повече. „Много сме удовлетворени, че сте харесали свършеното от нас с пач 1.5 и това ни дава повече мотиви да работим за вас, другари, тъй като вие ни оказвате самопризнание за това, което сме свършили. Това е което мога да ви кажа към този момент. Работим по разнообразни неща за вас. Буквално ежедневно преглеждам разнообразни куестове, беседвам с хора за разнообразни неща, тъй че ще се случи“, твърди Саско във връзка с спомагателното наличие за играта, което беше забавено, с цел да може студиото да оправи хаоса, който представляваше Cyberpunk 2077 първоначално.

И до момента в който от студиото работят интензивно по Cyberpunk 2077, напълно ненадейно бе през март нов The Witcher, който обаче няма да забележим скоро. Още повече, че CDPR към този момент на няколко пъти дадоха обещание, че Cyberpunk 2077 ще е дълготраен план, който ще бъде надграждан във времето.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР