CURVE. Това е фраза, която е дефинирала женската форма от

...
CURVE. Това е фраза, която е дефинирала женската форма от
Коментари Харесай

Аз съм мършав размер 8, така че изпробвах подложки за бедрата в стил Кайли Дженър „пилешко филе“ – изглеждах секси, те ме направиха магнит за мъж

CURVE. Това е фраза, която е дефинирала женската форма от епохи и с помощта на семейство Кардашиан няма да стигне до средата бързо.

От Мерилин Монро до Марая Кери, нашите водещи дами са употребявали своите силуети на песъчлив часовник, с цел да дефинират какво е да си секси – и да накарат всички мъже да се взират.

Това беше огромен удар за мен и моето тяло с форма на молив размер 8.

Години наред криех безформената си фигура под рокли в жанр ампир и избягвах прилепналите стилове, които вършат тялото ми по-скоро бебешко, в сравнение с красиво.

Моята физика без бедра беше изгубена идея, в случай че не си представях да похарча цяло положение за бразилско покачване на дупето.

Така че можете да си визиите моята голяма приятност, когато видях стройната звезда Кайли Дженър да е пораснала с магия чифт бедра неотдавна на Седмицата на модата в Париж.

26-годишното момиче от риалити шоуто сподели цялостна визия на Джесика Рабит в зашеметяваща сребриста рокля на Седмиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР