Curve, финансово супер приложение с четири милиона клиенти в 31

...
Curve, финансово супер приложение с четири милиона клиенти в 31
Коментари Харесай

Ето как модните артикули могат да се превърнат в метод за безконтактно плащане

Curve, финансово супер приложение с четири милиона клиенти в 31 европейски страни, разгласи ново партньорство с компанията за безконтактни заплащания Digiseq.

Сътрудничеството ще даде опция на клиентите на Curve да правят безконтактни заплащания посредством разнообразни продукти като гривни, пръстени и облекла. С технологията за мобилна персонализация на Digiseq клиентите могат да свържат несъмнено платежната си сметка с определения от тях продукт, като употребяват своя Android или iOS смарт телефон.

Новаторската технология за мобилна персонализация на Digiseq разрешава всеки въздържан предмет, без батерия, като пръстен или детайл от облеклото, да бъде екипиран с чип и да се трансформира в устройство за безконтактно заплащане. Това новаторско решение може да даде на банките, доставчиците на платежни услуги и други предприятия нови случаи на приложимост, които да усилят размера на безконтактните транзакции и да покачат приходите от продан.

Това е допустимо с помощта на приложението Manage-Mii на Digiseq, което може да задейства определения продукт за секунди. Според Шашар Биалик, създател и основен изпълнителен шеф на Curve, това партньорство ще помогне на компанията да се трансформира в най-ориентирания към потребителите финансов инструмент в портфейла на всеки или даже върху облеклата му.


 


Партньорството сред Digiseq и Curve идва във трогателен миг за носимите устройства, защото те навлизат на всеобщия пазар, а потребителските марки се стремят да задълбочат връзките с клиентите си и да подтикват повече транзакции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР