Cтартираме с мача на Тhe Alliance и Николай „Nikobaby“ Николов

...
Cтартираме с мача на Тhe Alliance и Николай „Nikobaby“ Николов
Коментари Харесай

Ключови сблъсъци в света на Counter-Strike и Dota 2

Cтартираме с мача на Тhe Alliance и Николай „ Nikobaby “ Николов от ЕSL One LA. Oтборът на българския геймър се изправя против Тeam Spirit в доста значим конфликт и за двата състава, които имат по една победа от началото на грандиозния шампионат по Dota 2. The Alliance разполага с доста класа, а Николай Николов е извънредно значима фигура. Очакванията са той да блесне против съветските играчи и да донесе триумф на отбора, който е при коефициент 1.35 в efbet .

Втората прогноза е от Home Sweet Home Cup, където започват борбите от групa C. Ще обърнем особено внимание на мача сред North и Sprout. В тази среща несъмнено датчаните са любимци. Те са тим, който е непрекъснат участник в най-големите шампионати в света на Counter-Strike. Състав, който към момента не може да откри най-хубавата си форма. Sprout пък играе извънредно непрекъснато, рядко позволява неточности, само че също толкоз рядко се изправя против най-хубавите организации в света. Маркус „ Kjaerbye “ Кярби и компания ще би трябвало да покажат класата си и да вземат първа победа. Крайният триумф за North e при коефициент 1.55 в efbet .

За край ще се обърнем към страхотното дерби сред Astralis и Mousesports от ESL Pro League. Датските митове стартираха доста неприятно шампионата, само че в последните два мача демонстрираха класата си. Те подвигнаха извънредно доста равнището, а днешната борба е основна и за двата отбора, защото може да реши кой тим да продължи напред. Геймърите от Mousesports започнаха с три следващи победи, само че през вчерашния ден позволиха тежка загуба от Fnatic, която може да ги разклати преди основния конфликт с Astralis. Tрябва да отбележим, че играчите от mouse направиха доста необикновени неточности, които в случай че се повторят и през днешния ден, ще бъдат грубо осъдени от датчаните. Легендите в тази игра се забавляваха против OG, a Емил „ Magisk “ Рейф сподели изключителни неща. Прогнозата ми е победа за Astralis при коефициент 1.70 в efbet .

Източник: prognozi.efbet.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР