CryptoQuant сподели прозрения за натиска върху продажбите на Етериум след

...
CryptoQuant сподели прозрения за натиска върху продажбите на Етериум след
Коментари Харесай

Етериум: Предстои ли разпродажба около следващия ъпгрейд?

CryptoQuant показа прозрения за натиска върху продажбите на Етериум след идния ъпгрейд в Шанхай, като употребява своя разбор на веригата.

Популярната платформа за блокчейн разбор CryptoQuant показа обява на евентуалното влияние на идния ъпгрейд на Шанхай върху цената на Етериум .

Надграждането ще даде опция на валидаторите да изтеглят ETH от блокчейна на плана за първи път след прехода от механизма за консенсус с доказателство за работа.

Според CryptoQuant натискът от страна на продавачите при алткойна евентуално ще бъде невисок след ъпгрейда Шанхай заради две съществени аргументи.

На първо място, платформата за блокчейн разбор уточни, че 60% от всички заложени Етериум сега са под цената, на която са били закупени, което се равнява на 10.3 милиона ETH на загуба от над $16.86 милиарда. Това значи, че доста вложители, които държат актива, евентуално не желаят да продават на настоящите пазарни цени, защото биха осъществили загуба.

На второ място, CryptoQuant означи, че съвсем една трета от средствата, заложени в протокола за стейкинг Lido, е със междинна загуба от към 63%. Най-големият пул за залагане, Lido, държи съвсем 30% от всички стейкнати ETH при междинна загуба от съвсем $1,000, което сочи, че заложените бройки са със междинна загуба от 24%. В резултат на това рискът от конфликт с висок напън за продажба е невисок, защото притежателите не седят на.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР