CryptoQuant, известна компания за анализ на криптовалути, сподели прозрения за

...
CryptoQuant, известна компания за анализ на криптовалути, сподели прозрения за
Коментари Харесай

Как може да продължи възходът на Биткойн?

CryptoQuant, известна компания за разбор на криптовалути, показа прозрения за неотдавнашното повишаване на цената на Биткойн (BTC).

Анализаторите на компанията настояват, че неотдавнашното рали на Биткойн е довело до забележителна разпродажба на стойност $27 милиона.

Те настояват, че за сполучливото следващо евакуиране на шорт позиции е неотложно да се следи възходяща волатилност, съпроводена от спот покупки. При предходни случаи на стесняване на шорт позиции, а точно на 6 декември 2023 година и 9 януари 2024 година, се наблюдаваше очистване на шорт позиции, надхвърлящи $30 милиона.

Макар че това докара до моментно повишаване на цените, то не съумя да разпали резистентен прогресивен тренд, което докара до следващо оттегляне на цените.

От CryptoQuant предизвестяват, че без бърза възходяща волатилност, сходна на тези предходни сюжети, пазарът може да преживее търговия в диапазон за нескончаем интервал, последван от промяна на цените. Анализаторите допускат, че забележителното възходящо придвижване в границите на къс интервал от време може да се окаже ключът към опазване на възходящата траектория в бъдеще.

Обратно, на фона на неотдавашната търговия в диапазон при Биткойн анализаторите допускат, че алткойните могат да изпитат внезапно повишение на пазарната интензивност. Експертите на компанията поучават да се следят индикатори като Премията на Кимчи, Коефициентът на финансиране и краткосрочните облаги на портфейлите, с цел да се придобие визия за динамичността на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР