Crusader Kings III продължава да привлича почитатели на стратегическите игри,

...
Crusader Kings III продължава да привлича почитатели на стратегическите игри,
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на следващото допълнение за Crusader Kings III

Crusader Kings III продължава да притегля фенове на стратегическите игри, а Paradox Interactive от своя страна – да поддържат играта свежа с ново наличие. Следващото допълнение към играта, The Fate of Iberia, към този момент е налично за авансово закупуване, а премиерната му дата е в края на идващия месец – на 31-ви май за лични компютри, в Steam и в магазина на Microsoft. Конзолните версии към момента нямат дата на излизане.

Както може и да се чака за един по този начин плевел интервал за историята на иберийския полуостров – битката за обединяване и борбата с арабските завоеватели – допълнението ще сервира обемист пакет със наличие и нови характерности. Сред тях са нова система, фокусираща се над историческия спор, която ще може да бъде напълно променяна по ваш усет (Struggle), свободата на избор – дали ще сте обединител или поробител, две нови наследствени линии (Urbane и Coterie), нови културни обичаи, които акцентират отличителните черти на Иберия, нови способи за взаимоотношение и дуели. Заедно с това, The Fate of Iberia ще сервира на играчите нови динамични събития, нови художествени усъвършенствания, като друг вид облекло, отличаващо другите страни в спора, прически на косата и брадите, нови рисунки и анимации за зареждащите екрани, събитията и фона, както и несъмнено допълнения към саундтрака на играта.

От християнските кралства в техните северни замъци до великолепието на мюсюлманските таифас на ал-Андалус, впуснете се в приключението, което ви предлага Crusader Kings III: Fate of Iberia с прелестна нова графика. Вдъхнете живот на иберийската си случка с нови събития, музика, традиция, модели и моделирайте своя владете, като кралски кастилски рицар или могъщ емир от династията Умаядите“, гласи анонса на експанжъна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР