Crossroads“ с участието на Бритни Спиърс се завръща по кината

...
Crossroads“ с участието на Бритни Спиърс се завръща по кината
Коментари Харесай

Продължението на „Кръстопът“? Режисьор за това дали Бритни Спиърс ще преразгледа ролята

„ Crossroads “ с присъединяване на Бритни Спиърс се завръща по кината в чест на излизането на новите й записки „ Жената в мен “, само че ще има ли и продължение?

Тамра Дейвис, която режисира кино лентата от 2002 година, изрази интерес да се върне към историята в изявление за EW.

„ В момента работя с Ван Тофлър, който беше продуцент на [„ Crossroads “], и той [го спомена]. Мисля, че той е приказвал с Бритни за това, с нейния мениджмънт “, сподели Дейвис за допустимо продължение. „ Бритни, не мисля, че тя в действителност желае да играе толкоз доста, само че знам, че Ан е говорила с Шонда [Раймс] за нещо и Шонда имаше концепция, тъй че кой знае дали това ще има живот. “

Дейвис добави: „ Стискам палци, че Шонда е забъркана, тъй като тя е толкоз брилянтна. “

„ Можехте да видите в първия й игрален филм какъв необикновен глас имаше и разбирането й за женски герои “, сподели Дейвис. „ Всички бяхме девойки зад камерата, разказвайки тази история за девойките пред камерата. Това беше толкоз значим глас по това време.

Филмът е концентриран върху Луси, изиграна от Спиърс, която отива на пътешестване през страната с някои от приятелите си от детството, с цел да се свърже още веднъж с майка си, изиграна от Ким Катрал.

Феновете от дълго време желаят филмът да се появи в стрийминг услугите и Дейвис също се застъпва за това.

„ Тогава ми се обадиха преди месец:„ Хей, те вършат разбъркване на цветове. Имат потребност да бъдеш там, с цел да го одобриш. “ Sony ми се обади, тъй като Бритни се обади и го взе още веднъж, тъй като искаше да помогне за стартирането на книгата й “, сподели Дейвис. „ Едно телефонно позвъняване от Бритни и е налице! Мисля, че това е, върху което ще работят в този момент, е приемане на договорка за стрийминг. Сигурен съм, че ще го създадем. Сега се занимават с предложения. “

„ Жената в мен “ излиза на 24 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР