CreDirect е сред най-младите и бързо развиващи се марки на

...
CreDirect е сред най-младите и бързо развиващи се марки на
Коментари Харесай

Съвременни решения за онлайн кредитиране от CreDirect

CreDirect е измежду най-младите и бързо разрастващи се марки на пазара за бързи онлайн заеми. С динамични темпове и иновативност, за по-малко от 2 години, марката завоюва постоянни позиции измежду мощната конкуренция в сектора. Насочвайки своите старания в усъвършенстване на процесите за онлайн кредитиране, CreDirect бързо печели доверието на нови клиенти.

CreDirect e марка, която в процеса на разширение на своята активност концентрира напъните си в създаване на кредитни артикули, подобаващи за разрешаването на най-различни финансови проблеми. Осъзнавайки, че парите са нужен запас за всеки, марката се стреми да спомага за намирането на самостоятелно решение за всяко финансово усложнение. Продуктите Кредит до заплата и Потребителски заем са гъвкави и комфортни, създадени напълно в услуга на потребителите.

„ Пари когато и да е “ е освен обръщение, само че и израз на фирмената политика на CreDirect. В този слоган се обобщава стремежът на марката да бъде правилен и леснодостъпен асистент в разрешаването на проблеми, посредством разпределяне на заеми, напълно онлайн. Основен приоритет на CreDirect е навреме и дискретно да дава отговор на потребностите на всички свои клиенти.

Брандът към този момент декларира своята упоритост да доближи челни позиции на пазара на небанковите финансови институции. Доказателство за това е и въвеждането на новаторски развой за кандидатстване за онлайн заеми. CreDirect е първата кредитна компания, която дава опция за следене на целия развой по кандидатстване за заем онлайн: от поръчката на заема до неговото утвърждение.



В лицето на CreDirect всеки може да припознае своя приближен сътрудник в сложни финансови обстановки. Брандът обезпечава способена консултация и елементарен достъп до пари напълно онлайн. Кандидатстването за заем от CreDirect става без да се постанова посещаване в офис, а само посредством интернет. Документите за онлайн заем се попълнят единствено за няколко минути, а късият утвърдителен интервал е обезпечен. Всичко това е допустимо с рационално кредитиране от CreDirect, а удовлетворението на клиентите е най-големият тласък за израстване и рационализиране на марката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР