Crash Bandicoot N Sane Trilogy току що излезе за РС

...
Crash Bandicoot N Sane Trilogy току що излезе за РС
Коментари Харесай

Ето как да отключите кадрите в секунда на Crash Bandicoot N Sane Trilogy за РС

Crash Bandicoot N Sane Trilogy одеве излезе за районен съд и за разлика от конзолния оригинал, районен съд портът поддържа 60 фрагмента в секунда. И макар, че играта сега предлага няколко съответни варианти за фрагменти в секунда (като 34, 40 и 48 FPS), същестува и метод районен съд геймърите да отключат напълно тази характерност, с цел да се възползват от максимума на своите конфигурации.
Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да отключите фрагментите в секунда, е да деактивирате VSync опцията във вашия надзорен панел. Имайте поради, че това работи единствено, когато играете на цялостен екран, както и че може да се наложи да увеличите честотата на освежаване (в този случай тя е 60Hz). Освен това, от време на време може да я вдигнете ак до 120Hz или 144Hz, с цел да проработи методът.

Да, това не е идеално решение, само че въпреки всичко е много постоянна опция , с цел да имате оптимално плавна игра при игра, която разчита извънредно на рефлекси. Нещо повече, играта явно няма никакъв проблем с FPS стойности над 60, тъй че просто би трябвало да деянията малко креативно мислене.

Важно е да се означи още, че районен съд портът не разрешава да измененията бутоните за ръководство при геймпад, само че най-малко се поддържа мишка. Аудио вариантите също липсват изцяло в главното меню, въпреки в играта да няма доста разговор.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy е налична още за PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР