CR7 не иска да остава в Манчестър Юнайтед и си

...
CR7 не иска да остава в Манчестър Юнайтед и си
Коментари Харесай

Тухел пак избяга от темата “Кристиано”, но отвори вратата за друг нападател

CR7 не желае да остава в Манчестър Юнайтед и си търси мощен отбор, който играе в Шампионската лига, поради което “сините ” са един от най-спряганите разновидности.

“Роналдо е приказен футболист и е приказен състезател за своя приказен клуб. От почитание обаче ние не разясняваме нищо, което е обвързвано със състезатели на други клубове, тъй като не желаеме и техните мениджъри да приказват за нашите ”, съобщи Тухел по време на конференция в Лас Вегас тази нощ.

Той добави, че основната цел на лондончани по отношение на офанзивата е бил Рахийм Стърлинг, който към този момент беше закупен от Манчестър Сити.

До през вчерашния ден се говореше, че Челси е покрай още един футболист на първенците - Нейтън Аке, само че наподобява, че договорката е пропаднала. Тухел отклони въпросите и за упоменатия бранител: “Бих споделил същото и за него. Няма да разясняваме нищо, въпреки това да беше добър опит (б.р. - от страна на журналистите). ”

В същото време обаче немският треньор даде да се разбере, че има намерение да разчита на 20-годишния младеж Армандо Броя, който през предишния сезон беше чартърен в Саутхамптън. За нападателя в този момент има оферта от Уест Хам на стойност 35 млн. евро.

“Преди всичко Армандо е наш футболист и за момента нямаме интерес да го продаваме. Той е тук, с цел да се опита да впечатли, откакто преди този момент беше преотстъпен. Така стоят нещата към този момент. Хубаво е, в случай че към него в действителност има интерес, тъй като това приказва, че той е надарен и има капацитет. Сега Броя има късмет да блесне и да стане един от отбора ни. Кога може да се случи това? Никой не знае, само че се надяваме да е скоро, тъй като Армандо получи контузия и това го забавя малко ”, изясни Тухел.
 Официално: Кулибали към този момент е част от Челси Официално: Кулибали към този момент е част от Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР