COVID ни накара да гледаме на хората, прекарали болестта и

...
COVID ни накара да гледаме на хората, прекарали болестта и
Коментари Харесай

След ада на COVID - в рая на Земята: Николета Лозанова съблазнява от Малдивите

Коронавирус ни накара да гледаме на хората, прекарали заболяването и построили антитела, като на хора с привилегии. Те имат имунитет и могат да пътуват без да се тормозят, че ще се заразят още веднъж. Или най-малко в околните няколко месеца.

Виж още: Как известните българи посрещнаха Рождество Христово

Именно от краткотрайното успокоение се възползват сега вратарят на Левски Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова, които откакто минаха през пъкъла на Коронавирус, в този момент са в парадайса на Земята - Малдивите. Двамата към този момент разгласяват фотоси и story-та от красивото местенце, което са избрали за своята обичайната зимна отмора.

Виж още: Коледната декорация на Дженифър Анистън вбеси хората онлайн: Прекрачи ли границата актрисата?

Двамата са отседнали в първокласен хотелски комплекс, отбелязва Gong.bg. Хотелът е заобиколен от кристално чисти тюркоазени води и плажове с бял пясък. От story-тата на двамата разбираме, че те към този момент грабят от удобствата на хотела с цялостни шепи.

Виж още: Те са новите български риалити звезди на 2020: От " Hell's Kitchen " до " Игри на волята "

Михайлов и Лозанова не за първи път са в Малдивите. Вратарят на Левски от дълго време показа, че обича да почива в райското кътче на земята - " Малдивите си остават едно от най-любимите за мен места. Вече съм ходил четири-пет пъти и колкото и пъти да се върна там, си е моето място. Като отида на Малдивите се усещам по един прелестен метод. Не че като съм ходил по други дестинации, не ми е, само че там някак си цялостната атмосфера – дребният остров, ресторантчетата, виличката, басейнът, морето, спокойствието, напряко часовникът ти стопира ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР