COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се

...
COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се
Коментари Харесай

COVID-19 удари Мисис България през очите!

COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се разболява в пика на болестта, която лечебните заведения са претъпкани и няма задоволително кревати. Налага се да се пребори със болестта вкъщи.

„ Всичко стартира с конюнктивит. Явно съм се заразила през очите. След това пристигна хремата и болестта потегли надолу, с цел да доближи белите дробове. Тогава обстановката се утежни “, връща лентата обратно Риналди.

Но с това не завършват тежките дни и нощи за хубавицата. Тепърва я чакат още неприятни признаци, присъщи за коронавирусната зараза - загуба на обонянието и апетита и доста мощни болки в ставите.

„ Дотогава не имах вяра в COVID-19. Мислех, че това е международна интрига. Бях срещу наложителното носене на маски и се противях на ограниченията. Но по подигравка на ориста болестта ме връхлетя. Така разбрах истината и трансформирах своите възгледи. Не споделях на никой до последно, с изключение на на най-близките ми хора в фамилията, които се грижеха за мен. Месец и половина бях на легло и не можех да стана от него, без някой да ми подаде ръка и да ми помогне “, спомня си за най-критичните моменти в своя живот Марина Риналди.

Дори и след края на карантината Мисис България едвам се крепяла на краката си. След дългия интервал на боледуване чернокосата моделка отпаднала физически, елементарно се уморявала и постоянно имала потребност от отмора. Тъй като работата за нея е приоритет, тя провела фотосесия с известния фотограф в стилните среди Емил Колев в 5-звезден столичен хотел.

„ Много ми беше мъчно да устоя. Трябваше да снима фотосите, само че не бях укрепнала още и се постановяваше Емо да ми оказва помощ, с цел да се оправя. А към този момент беше минал цялостен месец след края на карантината ми “, споделя още Марина.

Оказва се, че за сметка на физическото положение на Риналди коронакризата се оказа плодородна почва за сполучливо развиване на бизнеса й с търговия на облекла, внасяни от Италия. Първоначално бизнесът на Марина бил ударен с първия локдаун в страната. Тогава огнището на вируса беше най-силно в Италия - страната, от която тя внася стоката си.

Заради застрашителната обстановка от Регионалната здравна ревизия поставили катанец на продажбите на Марина. Причинната била подозрението на специалисти в региона, че коронавирусната зараза може да залепва по облеклата и по този начин да заразява хора, живеейки върху материята дни наред. „ Но и това мина, а ето, че през днешния ден се усещам по-добре отвсякога “, споделя още Марина Риналди пред „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР