COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се

...
COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се
Коментари Харесай

COVID-19 удари Мисис България през очите! Марина Риналди месец и половина на легло

COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди . Красавицата се разболява в пика на болестта, която лечебните заведения са претъпкани и няма задоволително кревати. Налага се да се пребори със болестта вкъщи.

„ Всичко стартира с конюнктивит. Явно съм се заразила през очите. След това пристигна хремата и болестта потегли надолу, с цел да доближи белите дробове. Тогава обстановката се утежни “, връща лентата обратно Риналди.

Но с това не завършват тежките дни и нощи за хубавицата. Тепърва я чакат още неприятни признаци, присъщи за коронавирусната зараза - загуба на обонянието и апетита и доста мощни болки в ставите.

„ Дотогава не имах вяра в COV ID-19. Мислех, че това е международна интрига. Бях срещу наложителното носене на маски и се противях на ограниченията. Но по подигравка на ориста болестта ме връхлетя. Така разбрах истината и трансформирах своите възгледи. Не споделях на никой до последно, с изключение на на най-близките ми хора в фамилията, които се грижеха за мен. Месец и половина бях на легло и не можех да стана от него, без някой да ми подаде ръка и да ми помогне “, спомня си за най-критичните моменти в своя живот Марина Риналди.

Дори и след края на карантината Мисис България едвам се крепяла на краката си. След дългия интервал на боледуване чернокосата моделка отпаднала физически, елементарно се уморявала и постоянно имала потребност от отмора. Тъй като работата за нея е приоритет, тя провела фотосесия с известния фотограф в стилните среди Емил Колев в 5-звезден столичен хотел.

„ Много ми беше мъчно да устоя. Трябваше да снима фотосите, само че не бях укрепнала още и се постановяваше Емо да ми оказва помощ, с цел да се оправя. А към този момент беше минал цялостен месец след края на карантината ми “, споделя още Марина .

Оказва се, че за сметка на физическото положение на Риналди коронакризата се оказа плодородна почва за сполучливо развиване на бизнеса й с търговия на облекла, внасяни от Италия. Първоначално бизнесът на Марина бил ударен с първия локдаун в страната. Тогава огнището на вируса беше най-силно в Италия - страната, от която тя внася стоката си.

Заради застрашителната обстановка от Регионалната здравна ревизия поставили катанец на продажбите на Марина. Причинната била подозрението на специалисти в региона, че коронавирусната зараза може да залепва по облеклата и по този начин да заразява хора, живеейки върху материята дни наред. „ Но и това мина, а ето, че през днешния ден се усещам по-добре отвсякога “, споделя още Марина Риналди пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР