Covid-19 не подмина доста от фолк изпълнителите, които също се

...
Covid-19 не подмина доста от фолк изпълнителите, които също се
Коментари Харесай

COVID-19 и фолк индустрията: Звездите, които изкараха тежкия вирус

Covid-19 не подмина много от фолк изпълнителите, които също се заразиха в един или различен миг. Съвсем скоро стана ясно, че певицата Роксана е измежду позитивните с вируса.

Талантливата певица заяви в обществената мрежа, че е с сложена диагноза. " От няколко дни не се усещах добре. Бях отпаднала, нямах сила и доста ме болеше главата. Помислих си, че евентуално съм настинала. Взех превантивни ограничения, само че дискомфортът не спря. Загубих обонянието си и не усещах усет. Именно по тази причина взех решение през днешния ден да потърся лекарска помощ ", написа певицата, която се съветвала с персоналната си лекарка и е решила да пътува до София, с цел да си направи тест.

" За мое страдание, дадох позитивна проба за ковид. Искам да ви кажа че съм добре, в Кнежа съм си. Самоизолирала съм се надалеч от всички. Спазвам всички ограничения, пия медикаментите които са ми предписани и две седмици ще бъда под карантина. Моля за опрощение всички сътрудници, другари, композитори и аранжори, само че заради непредвидената обстановка, ще отложим нашата работа и срещи за след две седмици ", написа още тя.

Виж още:

Роксана надалеч не е единствената от фолк сектора, която бе инфектирана. Галена също се оказа болна предходната година. Звездата и дребният ѝ наследник бяха с ковид. Тя показа новината в Инстаграм, като описа, че се почувствала леко неразположение и незабавно си е направила тест във Велико Търново, който е бил негативен. Малко по-късно обаче се събудила с температура, главоболие и липса на усет и си направила втори PCR тест в София. Той дал позитивен резултат. След това цялото ѝ семейство и всички сътрудници, с които е била в контакт, също се изследвали. Единствено нейният дребен наследник се е оказал възпален. Двамата бяха под карантина в дома им в столицата. За благополучие се възвърнаха сполучливо.

Виж още:

Константин също се болести с Covid-19, като показа, че е имал някои от признаците, само че не го е изкарал прекомерно тежко, тогава се притесняваше за родителите си, които също са били заболели от подлия вирус. " Притеснявам се по-скоро за тях. Аз го извозвам не чак толкоз тежко. Имам признаци, имам температура, изгубих си обонянието. Жена ми се грижи за мен, както в никакъв случай до момента ", описа при започване на ноември  Константин за " Събуди се ", само че през днешния ден всичко е още веднъж наред за благополучие на всички.

Деси Слава съумя да пребори Ковид-19, като още в първите дни тя показа, че се усеща добре и няма тежки признаци. Не със същото обаче може да се похвали колежката ѝ Глория, която се разболя точно на Нова година, само че домашното лекуване при нея не бе допустимо. Наложи се певицата да бъде призната във ВМА. " Мислех, че ще се оправя сама и с това, само че не съумях! От през вчерашния ден съм на лекуване във ВМА. Не се бавете, тъй като всеки час е от голяма важност и всичко се развива доста бързо! Бог и лекарите да ми оказват помощ ", написа Глория в Инстаграм, когато стана ясно, че е влезнала в болница. Певицата се възвърне и в този момент прави оценка по напълно нов метод всичко, което има - най-много здравето си.

Виж още:

Изображение:  https://www.instagram.com/konstantin_official7/ 

https://www.instagram.com/desislavaofficial/ 

https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР