COVID-19 е създаден от безбожници, това е казал католическият свещеник

...
COVID-19 е създаден от безбожници, това е казал католическият свещеник
Коментари Харесай

Католически свещеник: COVID-19 е дело на безбожници

COVID-19 е основан от безбожници, това е споделил католическият духовник Ливио Фанкага, написа газета.ру.

Според водещия в Радио "Мария " коронавирусната зараза е била дело на атеисти. "Тези хора не имат вяра в Бог. Те желаят да открият атеистичен режим на Земята и да поробят същинските почитатели на Спасителя ", е декларирал той.

"Тази пандемия е част от международен престъпен скрит план. Зад неговото обмисляне и реализиране стои дребна група. В нея членуват едни от най-богатите хора на планетата, които са оръжие на Дявола ", е показал още свещенослужителят в ефир.

"По думите на водещия политиците и лекарите, които приказват за COVID-19, също са били оръдие на Сатаната. Братя и сестри в Христа, молете се и не се давайте на безверниците! ", с тези думи е приключил Фанкага вчерашната си вечерна проповед.

Изказването на свещенослужителя е станало мотив от Ватикана да се извинят пред слушателите на радиото за думите на Фанкага. "Ние обаче не можем да упражняваме въздействие върху публицистичната политика на тази медия ", е споделил представител на Светия трон.

"Радиото заема извънредно консервативни възгледи. В неговия ефир не се излъчват всички изявления на папа Франциск. Пускат се единствено тези, в които не се приказва за толерантност към другите ", това е показал проверяващият публицист от Ботуша Фабио Тоначи.

Радио "Мария " е било основано в Италия през 1986 година То се излъчва от Бразилия до Индонезия. Основната му публика е била самотни възрастни дами, които са били главните спонсори на медията.

Според Тоначи радиото през 2019 година е заявило облага в размер на 20 милиона евро. "Това обаче е единствено една дребна част от приходите на "Мария ". Вероятно те са най-малко в пет пъти повече. Този сив тръст има непосредствено и посредством сложени лица първокласни парцели, а наемите на някои от тях надалеч надвишават 20 милиона евро ", е декларирал той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР