Counter-Strike: Global Offensive отчете нов рекорд по брой играчи, които

...
Counter-Strike: Global Offensive отчете нов рекорд по брой играчи, които
Коментари Харесай

CS:GO отчете нов рекорд по брой играчи, които са били едновременно онлайн

Counter-Strike: Global Offensive регистрира нов връх по брой играчи, които са били по едно и също време онлайн единствено няколко дни след оповестяването на Counter-Strike 2. Според данните на SteamDB, играта е привлякла 1 519 457 души на 26 март, смазвайки предходното си върхово достижение с към 12 000 играчи повече. Любопитен факт е, че единствено ден по-рано по едно и също време онлайн са били 1 507 212 консуматори, което също е било регистрирано като връх все още (със към 100 000 играча повече).

Интересът към играта експлодира, откакто от Valve публично оповестиха Counter-Strike 2, която се чака да излезе това лято под формата на безвъзмезден ъпдейт на CS:GO. Легендарният шутър постоянно е най-играната игра в Steam на седмична база, само че новината за идната ѝ версия докара до това, че записва съвсем 3 пъти повече консуматори от втората най-играна игра на платформата, Dota 2, която регистрира 667 348 играчи за същия интервал от време.

От Valve дефинират новата версия на играта като „ най-сериозния механически прогрес в историята на заглавието, с помощта на който ще бъде обезпечено създаването и прибавянето на нови функционалности и актуализации за години напред “. От компанията оповестиха също по този начин, че всички играчи ще могат безпроблемно да пренесат инвентара си от CS:GO в Counter-Strike 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР