Counter-Strike: Global Offensive 2, или CS:GO 2, беше една от

...
Counter-Strike: Global Offensive 2, или CS:GO 2, беше една от
Коментари Харесай

Counter-Strike 2 ръководство за по-добра производителност: най-добри настройки за повече кадри в секунда

Counter-Strike: Global Offensive 2, или CS:GO 2, беше една от най-дългоочакваните министър председатели на компютърни игри за годината. От излизането на предшественика ѝ измина повече от десетилетие. Това е петият запис в поредицата Counter-Strike, освен това главен. Има голямо усъвършенстване на визуализацията на играта и на някои от дългогодишните ѝ механики.

Най-очевидната смяна е потреблението на енджина Source 2.

Той е доста по-добре изглеждащ и по-взискателен към компютрите. Ето за какво си коства да си поиграете с настройките на CS: GO 2, с цел да подобрите фрагментите в секунда (fps). Ето какво би трябвало да знаете, с цел да постигнете най-хубавата продуктивност на CS: GO 2.

Най-добрите настройки за CS 2, които реализират баланс

CS: GO 2 има доста настройки, с които можете да си играете, с цел да извършите играта да наподобява, да се усеща и да работи тъкмо както ви харесва. Въпреки че доста от тях имат напълно нищожен резултат върху продуктивността в играта, според от избора ви, всички те могат да доведат до обилни усъвършенствания. Или утежняване на продуктивността.

Тъй като CS: GO 2 е спортна игра, ще съсредоточим избора си на настройки върху възстановяване на продуктивността, с цел да сведем до най-малко входното закъснение и да дадем на играча допустимо най-голямо спортно преимущество. Много от тях са пренесени от CS: GO и сходно на тази игра предлагаме да зададете множеството от настройките на „ Low равнище “. Има обаче някои настройки, чието увеличение в действителност ви дава преимущество в играта, тъй че би трябвало да ги подчертаем.

• Резолюция: Естествената за монитора, евентуално 1920 x 1080 или 2560 x 1440
• Честота на освежаване: Максимална
• Display Mode (Режим на дисплея): Fullscreen
• Пестене на сила при преносими компютри: Disabled
• Boost Player Contrast (Увеличение на контраста на играча): Enabled
• Wait For Vertical Sync (Изчакване за отвесна синхронизация): Disabled
• Current Video Values Preset: Custom
• Multisampling Anti-Aliasing Mode: 4X
• Global Shadow Quality (Качество на сенките): High
• Model / Texture Quality (Качество на моделите и текстурите): Medium
• Texture Filtering Mode (Режим на пречистване на текстурите): Bilinear
• Shader Detail (Шейдър детайли): Low
• Particle Detail (Детайли на частиците): Low
• Ambient Occlusion (Оклузия на околната среда): High
• High Dynamic Range (Висок динамичен обхват): Performance
• Fidelity FX Super Resolution: Ultra Quality
• NVIDIA Reflex Low Latency: Enabled (ако имате Nvidia видеокарта)

Да обсъдим за какво са определени тези настройки и по какъв начин да извлечем още продуктивност при потребност

За разграничителната дарба задайте естествената разграничителна дарба на монитора си, с цел да избегнете размазване. Ако играете на 4K екран, може да изберете по-ниска разграничителна дарба, с цел да подобрите продуктивността при потребност, с цената на по-лоша картина.

Тук сме изключили отвесната синхронизация, защото тя може да добави малко входно закъснение. Въпреки че ще желаете да активирате Freesync или G-Sync, в случай че разполагате с тях, с цел да намалите вероятността от засичане на екрана при по-взискателни карти.

Тоталното изключване на Anti-aliasing-а може да докара до внезапно утежняване на качеството и образни недостатъци. Макар и понижена, оставете настройката включена – на 2х или 4х. Изглажда доста ръбове, а тоталното изключване не дава прекомерна разлика в фрагментите.

Качеството на световните сенки въздейства много мощно на продуктивността, тъй че можете да го намалите, в случай че желаете.

Въпреки това установихме, че при High и Very High можете да видите вражеските сенки доста по-ясно, тъй че си коства да го запазите. По същата причина желаете и Ambient Occlusion да бъде надъхан най-малко на High, защото това усъвършенства степента на видимост на сенките на врага, което може да ви даде леко преимущество при забелязването му. Настроихме качеството на модела/текстурата на приблизително, тъй като дава леко усъвършенстване на яснотата на враговете от разстояние. Може би ще ви е по-удобно да зададете Low качество, само че разликата в продуктивността сред двете варианти е незначителна.

За високия динамичен обсег, в случай че имате екран от висок клас с поддръжка на HDR, включването на Quality може да направи играта да наподобява доста по-добре, само че това доста зависи от екрана, на който играете. За най-хубаво показване настройте на Performance (Производителност).

Можете да увеличите честотата на фрагментите, като активирате функционалността FidelityFX Super Resolution (FSR). Някои хора виждат артефакти, само че ние не сме засичали такова нещо. Може да играете задоволително добре и без него. Някои хора се оплакват от леко нарастване на латентността, само че още веднъж при нас нямаше такова нещо. Тествайте и преценете сами.

Ако имате графична карта Nvidia, включването на функционалността Nvidia Reflex Low Latency е добра концепция, защото тя може да понижи входното закъснение. Може да се наложи да я активирате в контролния панел на Nvidia.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР