Counter-Strike 2, която дебютира миналата есен беше пусната без много

...
Counter-Strike 2, която дебютира миналата есен беше пусната без много
Коментари Харесай

Излезе най-големият ъпдейт за Counter-Strike 2 – завръщане на режим от CS:GO и още

Counter-Strike 2, която дебютира предходната есен беше пусната без доста от режимите, които играчите на CS:GO обичат. Valve върна един от тях в играта с последната актуализация.

Става дума за режима „ Надпревара с оръжия (Arms Race) “ или GunGame, в който на играчите се дават нови оръжия за убийства, а рундът завършва незабавно щом състезател на един от тимовете се снабди със златен нож и убие с него един от съперниците.

„ Надпреварата с оръжия “ в Counter-Strike 2 действа по същите правила както и в CS:GO. Но към този миг режимът включва единствено две от седемте истински карти – Baggage и Shoots.

Освен това леко модифицираният електрошоков револвер Zeus x27 към този момент се предлага като общоприетоо съоръжение за „ Надпреварата във въоръжението “. Запасът му от сила обаче към този момент е безконечен и се презарежда за 30 секунди.

Освен това кръпката носи два нови фона за основното меню (летище, склад), куфарче Kilowatt със 17 типа, капсула със стикери Ambush и опция за слагане на до пет стикера на всички места по оръжието.

Разработчиците са добавили също по този начин сянка на димна граната, бутон „ Върни всичко “ в менюто за покупка, промени в структурата на субстиковете и други Размерът на пача е 8,5 GB – това е най-голямото обновяване в историята на CS 2.

Припомняме, че Counter-Strike 2 е безвъзмезден ъпгрейд на CS:GO до версията на енджина Source 2. Играта беше пусната на 28 септември 2023 година и изцяло размени CS:GO.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР