Costco продължава да царува като фаворит сред купувачите от азиатски

...
Costco продължава да царува като фаворит сред купувачите от азиатски
Коментари Харесай

Американците от азиатски произход са почти два пъти по-склонни да пазаруват в Costco от средния потребител, според новите данни 

Costco продължава да цари като любимец измежду купувачите от азиатски генезис, като нови данни разкриват, че те са съвсем два пъти толкоз евентуално, колкото междинният консуматор да пазари от колоса за търговия на едро.

Докато американците от азиатски генезис съставляват единствено 7% от популацията, те съставляват 10% от потребителската база на Costco през 2023 година, съгласно Numerator, компания за пазарни изследвания, която основава моментни фотоси на данни за някои от най-големите търговци на дребно в страната.

В съпоставяне със междинния американски консуматор, купувачите на Costco е с 81% по-вероятно да бъдат азиатци, се споделя в данните.

Този афинитет към складовата верига не е нов феномен, съгласно специалисти. Данни от компанията за разузнаване на потребителите NielsenIQ демонстрират, че азиатските семейства са склонни да бъдат по-големи от междинното за Съединени американски щати, а американците от азиатски генезис са склонни да купуват на едро, заяви CNBC. И така кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР