COSMO WINTER FEST 2023 стартира и кани всички да започнем

...
COSMO WINTER FEST 2023 стартира и кани всички да започнем
Коментари Харесай

Започнете Новата година с COSMO WINTER FEST 2023!

COSMO WINTER FEST 2023 започва и кани всички да стартираме дружно Новата година!

 COSMO WINTER FEST 2023!

Вече осем години Cosmopolitan е до вас в кристално-красивите дни на зимните месеци. Екипът ще обиколи поредно Перник, София, Пампорово, Боровец и Банско, с цел да провежда същински Зимен фест на снега като следва:
07.01. - площад Кракра Пернишки или така наречен „ ледено огледало “ в центъра на Перник; 14.01. - локация в сърцето на София - Ледена пързалка " Юнак " ; 21.01. - ски център 1 - Студенец - Пампорово; 28.01. - директно до Хотел " Рила " -  Боровец; 04.02. - Бъндеришка поляна – Банско.
Всички събития са с начален час - 10:30ч.

И тази година Cosmopolitan Winter Fest са подготвили  за всички доста забавни провокации и игри, а също така за най-смелите участници ще има и награди.

„ Балансираното хранене и интензивният метод на живот заслужават място в всекидневието на всеки един от нас “ – това обръщение ще извърши пространството на Cosmopolitan Winter Fest, с помощта на нашите другари от  Nestle за Живей интензивно . Организирали сме ти спонтанен биатлон, на който всеки ще може да покаже скорост и умелост, а най-бързите и способните – ще бъдете прелестно сюрпризирани.

Прекрасният старт на новата година идва и с продуктите на  La Roche-Posay  – „ По-добър живот за сензитивната кожа “. Какво по-хубаво от това да се грижим за себе си? А позитивният резултат да идва бързо и да се вижда дълго! Най-добрата фотозащита е тази, която обичаме най-вече, нали? Ти прелестно знаеш това!

С мултивитамини Alive! ще се заредиш незабавно с сила , която ти е нужна, с цел да покажеш уменията си в играта на хокей. Alive! e суперхраната, която ще ти дава сили в напрегнатото ти всекидневие. Тя е един наличен източник на сила и положително въодушевление, каквото обезпечено те чака и на пистите!

Традиция, пристрастеност и изисканост са вложени в неустоимите чаени бленди на  Ahmad Tea . И тази година те чака обичайната британска чаена гала, която ще сътвори очарователна атмосфера и ще те топли за през целия ден.

А закъде без вино, когато градусите на настроението хвърчат стремително нагоре? Довери ни се и се наслаждения на невероятните усети, които ще ти предложим. Виното на  Verano Azur  има грациозен сортов мирис на цариградско грозде и плодов финес с нюанси на киви, passion fruit (маракуя) и лайм.

Не пропускай и своя Happy Hour, където да размениш сладки приказки с другари и да се потопиш в снежното премеждие.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР