Coronation Street видя справедлив дял от членове на семейството в

...
Coronation Street видя справедлив дял от членове на семейството в
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street бяха изненадани да научат, че две звезди са майка и син в реалния живот и се появиха в сапунка

Coronation Street видя обективен дял от членове на фамилията в действителния живот, които красят калдъръма, с братя и сестри, братовчеди и даже родители и деца, споделящи комплекта. Сред тях са братовчедите Брук Винсънт и Ели Лийч, както и починалият Рик Нийлън (Грег Ууд), който беше брат в действителния живот на футболиста Томи Орпингтън (Мат Милбърн).

Феновете обаче неотдавна бяха сюрпризирани да открият дует майка-син, който се появи в сапунката преди години. Сю Дженкинс, която се причисли към шоуто през 1985 година като Глория Тод, е майката в действителния живот на Ричард Флийшман, който изигра Крейг Харис.

Сю, която също взе участие в Brookside и Emmerdale, стана постоянен посетител на демонстрира като барманка в емблематичния Rovers Return и работи дружно с Джули Гудиър, която фамозно изобрази хазайката Бет Линч. Ричард се причисли към актьорския състав през 2002 година като част от семейство Харис, което се криеше заради програмата за отбрана на очевидци.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джоузи Гибсън сподел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР