Coronation Street може да се сбогува с един герой след

...
Coronation Street може да се сбогува с един герой след
Коментари Харесай

Излизането от ITV Coronation Street е „запечатано“ след осем години, тъй като феновете издават сапунена молба

Coronation Street може да се сбогува с един воин след осем години, в случай че петъчният епизод е нещо, което би трябвало да се одобри.

По време на последната част Стив Макдоналд продължи да се бори, откакто научи, че брачната половинка му Трейси Барлоу е имала спекулация с Томи Орпингтън. Двамата се бяха впуснали в скришен разказ, откакто се срещнаха на Коледа в цветарския магазин.

В епизода в понеделник дуото се сблъска, откакто Тим Меткалф инцидентно ги видя предходната седмица и не след дълго Стив научи истината, оставяйки любимеца на почитателите изкормен.

След шокиращото изобретение, Стив се изправи против Трейси, където призна, че е подготвен да й елементарни и към момента я обича. Въпреки това, в нечовечен поврат, Трейси призна, че не търси амнистия и че е толкоз отегчена, че желае да излезе от връзката им.

В петъчния епизод Стив научи, че Томи е приел работа като помощник-треньор във футболна академия в Испания, само че това към момента не беше общоизвестно, което остави Стив заинтересован.

Плани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР