Coronation Street излъчва тревожни сцени следващата седмица в сапунената програма

...
Coronation Street излъчва тревожни сцени следващата седмица в сапунената програма
Коментари Харесай

Ужасът с автомобилна катастрофа на ITV Coronation Street оставя дете да се бори за живота си, докато геройът се отказва

Coronation Street излъчва тревожни подиуми идната седмица в сапунената стратегия на ITV, до момента в който Саймън Барлоу оставя различен воин да се бори за живота си.

Жителят на Weatherfield, за който се твърди, че напуща шоуто по-късно тази година, продължава да се развива спираловидно след излизането на татко му Питър Барлоу от улицата. Докато Саймън продължава да пие доста, с цел да блокира битките си, събитията водят до това, че той попада в автомобилна злополука и различен гражданин е тежко ранен.

Сам Блейкман, на 12 години, е откаран по неотложност в болница ден след злополуката след някакво необичайно държание. След като получи пропуснато пострадване, героят в последна сметка колабира и е в зле.

Всичко стартира, когато Саймън не съумява да вземе поради какъв брой алкохол е изпил и когато бащата на Сам Ник Тилсли го моли да закарайте Сам на неговото съревнование по шах, той се съгласява. Часове след сесията си с алкохол Саймън към момента е много над ограничаването, до момента в който кара и губи надзор н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР