Coronation Street е готова да посрещне редовен калдъръм и те

...
Coronation Street е готова да посрещне редовен калдъръм и те
Коментари Харесай

Любимата на ITV Coronation Street дразни романтиката на калдъръма, тъй като стават редовни сапунени сериали

Coronation Street е подготвена да посрещне постоянен калдъръм и те към този момент са познато лице за почитателите на сапунените сериали.

Само неотдавна, проблематичен младата Лорън Болтън ненадейно напусна калдъръма и любовния интерес Боби беше оставен угрижен, откакто откри жилището й отключен, а Лорън не се виждаше на никое място след предходните й изказвания, че ще избяга от Уедърфийлд.

Феновете на сапунената телевизия в никакъв случай не са виждали Лорън си потегля и наподобява, че не е споделила на никого покрай себе си за проекта си, с изключение на на Рой Кропър, защото незабавно изчезна. В последните епизоди загриженият Боби още веднъж се обади в жилището на Лорън, с цел да не откри отговор, на което той се насочи към полицейския сектор, с цел да заяви за изгубването й.

PC Крейг Тинкър даде обещание да направи някои запитвания, които по-късно се обади на кафенето, с цел да изследва последните известни придвижвания на Лорън. По-късно Боби остана неубеден, когато Рой изясни по какъв начин е хванал Лорън да претърсва чантата на Бетани и той т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР