Coronation Street е готов за драматични сцени, тъй като изчезването

...
Coronation Street е готов за драматични сцени, тъй като изчезването
Коментари Харесай

Звездата от ITV Coronation Street се готви за реакция заради „ужасния“ обрат на Рой Кропър

Coronation Street е подготвен за трагични подиуми, защото изгубването на Лорън Болтън води до арестуването на обичана на почитателите.

Само неотдавна проблематичната млада Лорън ненадейно напусна калдъръма и любовния интерес Боби остана угрижен, откакто откри жилището й отключен, а Лорън не се виждаше на никое място след предходните й изказвания, че ще избяга от Уедърфийлд.

Феновете на сапун в никакъв случай не са видели Лорън да си потегля и наподобява тя не е споделила на никого непосредствен за проекта си, с изключение на на Рой Кропър, като се има поради, че незабавно изчезна. В последните епизоди загриженият Боби още веднъж се обади в жилището на Лорън, с цел да не откри отговор, на което той се насочи към полицейския сектор, с цел да заяви за изгубването й.

Компютърът Крейг Тинкър даде обещание да направи някои запитвания, които по-късно се обади в кафенето, с цел да изследва последните известни придвижвания на Лорън. По-късно Боби остана неубеден, когато Рой изясни по какъв начин е хванал Лорън да претърсва чантата на Бетани и той т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР