Coronation Street беше излъчен в момента, в който истинската самоличност

...
Coronation Street беше излъчен в момента, в който истинската самоличност
Коментари Харесай

Самоличността на Кит от ITV Coronation Street и тайният контакт с друг герой са разкрити

Coronation Street беше излъчен сега, в който същинската идентичност на Кит Грийн беше разгласена в понеделник вечерта и той скоро хвърли нова бомба.

Кит, изигран от артиста Джейкъб Робъртс, призна, че е имал секрети известия с различен воин от сапунката на ITV години по-рано, което съвсем докара до срещата им. Но откакто беше отритнат, той се върна към живота си и стоеше надалеч от въпросния воин, до момента в който най-сетне се срещнаха в неотдавнашен епизод.

В понеделник Бърни Уинтър откри, че Кит е нейният наследник Кристофър Грийн, който е кръстила Зодиак, преди да го осинови, когато е бил бебе. След като Кит излъга предходната седмица, че той не е синът, който тя търси, феновете схванаха, че той в действителност е нейното от дълго време изгубено дете.

Но в този момент се оказа, че двойката в действителност към този момент е говорила преди години, и планираше да се срещнат персонално в ход, който щеше да промени всичко. Кит призна, че е наблюдавал Бърни преди 10 години и двамата са разговаряли с вярата да се съберат от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР