Copytrading е популярна функция на много борси и платформи, която

...
Copytrading е популярна функция на много борси и платформи, която
Коментари Харесай

Ентусиастите търгуват с Polygon, XRP и Everlodge – коя от тях може да осигури най-висока възвръщаемост?

Copytrading е известна функционалност на доста тържища и платформи, която запалянковците употребяват, с цел да усилят евентуално представянето на своя портфейл.

Изборът кои криптовалути да се употребяват за прекопирване на покупко-продажбите може да бъде сложен и вследствие на това те са склонни да се извърнат към специалисти трейдъри, с цел да вземат вярното решение.



Някои от най-популярните, определени криптовалути включват Polygon (MATIC), XRP и Everlodge (ELDG).

Обобщение

  • Polygon може да се увеличи до $2.25 въз основа на прогнозата на анализаторите
  • Ripple може да се изкачи до $0.95 при започване на 2024 година
  • Everlodge може да означи 40х растеж след стартирането си

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и може да спечелите първокласна отмора на Малдивите

Polygon (MATIC) е постоянно срещан избор, защото може да доближи $2.25

Polygon (MATIC) може скоро да преживее избухлив напредък въз основа на споделената информация от анализатор, прочут като “Dave the Wave ”, който има над 143,000 почитатели в X (Twitter) . Според анализатора това решение за мащабиране скоро ще навлезе във прогресивен тренд и това е подкрепено от солидни резултати на графиката.

Въз основа на последните данни криптовалутата Polygon може скоро да се увеличи, като има сходен модел по отношение на BTC. Това би могло да докара до нарастване с към 200%. През предходния месец общото повишаване на цената на Polygon отразява към 70%, което демонстрира впечатляващ напредък. След това, през миналата седмица, тя се увеличи от $0.78 до $0.95. Именно поради това прогнозата за цената на Polygon сочи към $2.25.

XRP може да скочи до $0.95, което го прави известен избор

XRP също е в главен прогресивен тренд и скоро може да доближи нови висоти. Въз основа на настоящите пазарни данни цената на криптовалутата се е нараснала с 28% през последния месец и с към 67% през последната година.

През миналата седмица цената на XRP означи повишаване от $0.618052 до оптималната стойност от $0.698456. Текущата пазарна капитализация на плана е към $33,7 милиарда, което го слага на пето място по величина в промишлеността. Въз основа на прогнозата за цената на XRP, тя може да скочи до $0.95 до началото на първото тримесечие на 2024 година

Everlodge (ELDG) наподобява като желан избор, защото може да нарасне 50х

Докато прогнозите за Polygon и XRP са оптимистични, друга криптовалута може би има капацитет да предложи още по-голяма възвръщаемост и това е Everlodge.

Ключовата характерност, която стои зад тази идна платформа, е потреблението на NFT технологията и фракционирането. Целта на платформата е да интегрира NFT , които съставляват дялове от парцели.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР