© Юлия Лазарова Още по темата БДЖ ще купува 41

...
© Юлия Лазарова Още по темата БДЖ ще купува 41
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
БДЖ ще купува 41 нови мотрисни влака

Следващото държавно управление ще приготви поръчка за още 44, с цел да се модернизира съставът
3 апр 2018
Топлоелектрическа централа " Варна " може да коства 250 млн. лева годишно на потребителите

Работодателите приготвят митинги, тъй като това би вдигнало цената на тока с 16%
2 апр 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата

Правителството разгласи търг за продължение на софтуерното обезпечаване за програмни артикули на " Майкрософт " ; Столичната община търси компании за ремонт на учебни заведения и детски градини
1 апр 2018
" Джи Пи груп " ще довърши трамвайния ремонт по бул. " България ", когато се намерят пари

Столичната община е подписала контракт за 1.9 млн. лева, което е над прогнозната стойност, няма и обезпечено финансиране
1 апр 2018
Обжалване, обжалване, обжалване

Некачествените процедури, а не злоупотребата с права са казусът на публичните поръчки
30 мар 2018 Енергийна успеваемост в учебни заведения и детски градини
16.6 млн. лева

Проект на Столичната община планува главен ремонт или реорганизация за внедряване на ограничения за енергийна успеваемост и възобновяване на материално-техническата база на 8 детски градини и учебни заведения. Обектите са включени в Инвестиционната стратегия за градско възобновяване и развиване и се финансират с 16.59 млн. лева от оперативна стратегия " Региони в напредък ". Обществената поръчка за избор на реализатори е разграничена в обособени позиции.

Крайният период за подаване на предложения е 4 май.

Ремонт на булеварди в София
8.2 млн. лева

Столичната община търси строителни компании, които да извършат рехабилитация на бул. " Асен Йорданов " от бул. " Шипченски проход " до бул. " Христофор Колумб " и на ул. " Искърско шосе " от бул. " Христофор Колумб " до ул. " Димитър Пешев ". Част от плана е и възобновяване на трамвайния релсов път и контактно-кабелната мрежа по булевардите " Шипченски проход " и " Асен Йорданов " - от трамвайно ухо " Гео Милев " до бул. " Проф. Цветан Лазаров ". Срокът за осъществяване е 270 дни, а с най-голяма тежест за класирането ще е препоръчаната цена. Прогнозираната стойност на ремонтите е 8.2 млн. лева без Данък добавена стойност.

Кандидатите могат да подават заявки за присъединяване до 14 май.

Обновяване на пътища в Поморие
5.5 млн. лева

За реконструкцията на общинските пътища Каблешково-Бургас и Каменар-Поморие локалната власт в Поморие е приготвила да заплати съвсем 5.5 млн. лева без Данък добавена стойност. Обявената процедура за избор на реализатор се финансира от Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година Плановете са ремонтите да продължат не повече от 80 дни.

Срокът за кандидатстване е 9 май.

Обновяване на шосето до АЕЦ " Белене "
5.3 млн. лева

Община Белене е разкрила социална поръчка за реорганизация на пътя до площадката на едноименната атомна централа. Участъкът е дълъг 6.5 км, като с изключение на възобновяване на пътното платно ще се построи и нов тротоар. Част от плана, на обща планирана стойност от 5.3 млн. лева без Данък добавена стойност, само че в обособена позиция, е и обновяването на шосето от Деков до Кулина вода.

Оферти ще се одобряват до 8 май.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР