© Юлия Лазарова Още по темата ТЕЦ Марица-изток 2 е

...
© Юлия Лазарова Още по темата ТЕЦ Марица-изток 2 е
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " е на голяма загуба, само че дава 9.5 млн. лева против хакерски атаки

Държавната централа е на минус от 116 млн. лева към полугодието и за следващ път провежда непрозрачно търг
12 авг 2018
" Джи Пи груп " ще строи тунел " Железница " против 185 млн. лв.

" Главболгарстрой " и " ПСТ груп " са определени за реализатори на двата метода към тунела. Това е следващ търг с всеобщо премахване на претенденти
8 авг 2018
Идва ли в действителност редът на автомагистрала " Хемус "?

Политиците дават обещание, само че действителността демонстрира, че завършването евентуално ще се отсрочи с още няколко години
7 авг 2018
Европроектът на ужасите

Ремонтът на водопровода и канализацията на Враца е най-дългият и най-зле плануван план в България и към момента може да банкрутира общината за десетилетия напред
2 авг 2018 Хранителни артикули за общественото подкрепяне
14.2 млн. лева


Агенцията за обществено подкрепяне разгласи социална поръчка за пазаруване на хранителни артикули по процедурата за непосредствено даване на нуждаещите се. Целта е да бъдат обезпечени пакетирани артикули и консерви за 28-те регионални центъра. Необходимите за задачата близо 14.2 млн. лева са обезпечени от оперативна стратегия " Храни ".

Срокът за приемане на предложения е 13 септември.

Ремонт на улици в община Връбница
6 млн. лева


Процедура за избор на компания, която да прави поддържане, настоящ ремонт, ремонтно-възстановителни работи, строителство, реорганизация и рехабилитация на общинската пътна и улична мрежа и други уреди е оповестила община Върбица. С утвърждения претендент ще бъде подписан 4-годишен контракт, като при класирането на офертите с изключение на цената значение ще има и препоръчаната гаранция.

Документи за присъединяване в търга могат да се подават до 14 септември.

Обновяване на пътища в Симитли
5.5 млн. лева


Обществената поръчка планува рехабилитация и реорганизация на два съществуващи общински пътя - Симитли - Черниче (3230 м) и Благоевград - Симитли (два сектора с обща дължина 5.5 км).

Кандидатите могат да заявят присъединяване си в търга до 17 септември.

Нови коли за Национална агенция за приходите
5.4 млн. лева


Националната организация по приходите (НАП) е оповестила, че желае да вземе чартърен (на действен лизинг) 216 нови леки коли и минибусове за интервал от 52 до 60 месеца. Поръчката е разграничена на няколко обособени позиции, като по-голямата част от парите са за 133 автомобила с 4+1 места, за които е посочено, че ще вършат до 120 хиляди км пробег за 36 месеца.

Оферти ще се одобряват до 7 септември.

Пътни поправки в Карлово
4.8 млн. лева


Община Карлово възнамерява реорганизация и рехабилитация на ул. " Ген. Карцов ", бул. " Освобождение " и входно-изходната артерия на града към с. Сушица. При определянето на изпълнителите на обектите решаваща ще е не цената, а препоръчаната работна стратегия.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 7 септември.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР