© Капитал Още по темата Готови ли сте за бъдещето

...
© Капитал Още по темата Готови ли сте за бъдещето
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Кристиан Вершюрен

© Капитал Още по тематиката
Готови ли сте за бъдещето на търговията

Конференцията Retail in Detail ще е с фокус технологиите в бранша и какво ще желае потребителят
11 окт 2018
Общият растеж на топ 30 за бързооборотни артикули леко се забавя

Само при три от осемте най-големи търговеца продажбите порастват по-бързо по отношение на миналата година
22 сеп 2018
Ами в случай че достигнете до верните хора от ритейл бранша
21 сеп 2018 Да си производител или търговец на бързооборотни артикули в Европейски Съюз значи да работиш в условия на мощна конкуренция и невиждана регулация във връзка с сигурност и качество на предлаганите артикули. В същото време да опитваш да поддържаш ниски цени и да правиш огромни вложения в технологии, които да покачват продажбите и успеваемостта ти и да усъвършенстват веригата на доставки. От другата страна на това уравнение в Европа всекидневно застават 500 млн. консуматори. С всяко твое деяние ти се бориш за тяхното доверие.

Всичко това се случва в подтекста на една непрекъснато изменяща се поради софтуерния прогрес и потребителските привички среда. За трансформацията на ритейл бранша и произлизащите от нея провокации ще приказва генералният шеф EuroCommerce доктор Кристиан Вершюрен. Той идва в България за конференцията Retail in Detail, проведена от вестник " Капитал " и списание " Регал " в партньорство с маркетинговата и цифрова организация Xplora.

Вершюрен постоянно е апетитен за дипломат, адресиращ обективно проблемите на търговията на дребно и едро. Той управлява и координира главните информационни действия на EuroCommerce на европейско равнище. Преди да се причисли към организацията, ръководи Алианса за произвеждане на картонени опаковки за питиета (ACE). В интервала 2000 – 2007 година е общоприет шеф на Глобалната федерация за проучвания в областта на аграрната промишленост (CropLife International).
Д-р Кристиан Вершюрен е приключил докторат по ветеринарна медицина в Университета Лиеж, Белгия, и университета в Утрехт, Холандия. Специализацията му е в региона на диагностиката и лекуването на домашните животни.
Посланик е на WWF - Белгия, и член на бордовете на " Ветеринари без граници " и организацията за запазване на околната среда Natagora.

В EuroCommerce управлява екипа от 20 специалисти, съставляващи секретариата на организацията. В нея членуват повече от 6 млн. търговци от 31 европейски страни, а задачата й е да обезпечи обективни връзки сред всички членове на веригата на доставки, гарантирайки на потребителите отбрана, информация и почтени права. Принципите, към които са се обединили търговците в EuroCommerce, са почтеност и бистрота, лоялна конкуренция и блян към стабилно развиване. Сред тях са компании от ранга на хранителния колос Rewe group, Amazon и IKEA, дребни и междинни компании и законните търговски федерации на множеството европейски страни.

Повече информация за Retail in Detail вижте тук, а с цел да се регистрирате за събитието - вижте тук
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР