© Георги Кожухаров Още по темата Комбинираният модел за растеж

...
© Георги Кожухаров Още по темата Комбинираният модел за растеж
Коментари Харесай

"JYSK България" ще открие 14 нови магазина в страната до края на 2019 г.

© Георги Кожухаров Още по тематиката
Комбинираният модел за напредък на Jysk

Алекс Брату, управител за Румъния и България на датската верига за артикули за дома, пред " Капитал "
8 юни 2017
Индустриалните зони притеглят от ден на ден вложители

Добра инфраструктура, непосредственост до огромен град, подпомагане от общината и деен частен сътрудник вършат парковете сполучливи
7 юни 2017 " JYSK България " ще отвори 14 нови магазина в страната до края на 2019 година, с което ще обезпечи още 150 работни места. " Това разгласи Симона Карп, управител " Човешки запаси " за Румъния и България, на събитие за показване на новата сбирка култивиран мебели на датската верига за обзавеждане. От стъпването си на българския пазар през 2005 година до момента JYSK ( " Юск " ) има 18 обекта в 13 български града с общо над 200 заети.

Симона Карп

Фотограф: Георги Кожухаров Повече продажби, по-висока облага

За финансовата 2016-2017 година (която за JYSK завършва в края на септември) " JYSK България " регистрира 27.43 млн. лева доходи от продажби (ръст от 83.6% по отношение на предходния подобен период) и 1.27 млн. лева облага преди облагане (435% ръст), заяви Симона Карп. По думите й компанията възнамерява 52% растеж на оборота за идната финансова година.

До 2019 - нов логистичен център

До края на 2019 година следва завършването на логистичния център на JYSK в Божурище, чието създаване стартира през май 2017 година Строителството е поверено на софийската компания " Микс – констръкшън ". В плана са ангажирани и португалската компания EFACEC Handlign Solutions - снабдител на автоматизирано съоръжение за склада, австрийската Voestalpine Krems за стелажни железни структури, немската WEB Elementbau – производител на обшивки и покриви на хранилища.

Инвестицията е на стойност 100 млн. евро. Тя ще разреши доставки и обслужване на общо 270 магазина от седем страни в Югоизточна Европа и ще отвори 300 нови работни места. Това е четвъртата за JYSK сходна база в света.

Ираида Паюк

Фотограф: Георги Кожухаров Компанията

" JYSK България " оперира в страната през сдружението " Юск бул " – част от групата на JYSK Nordic, която включва 21 страни, измежду които Полша, Украйна, Чехия, Словакия, Холандия, Дания, Финландия, Норвегия.

JYSK е благосъстоятелност на датския търговец Ларс Ларсен, който има компании с общ годишен оборот за финансовата 2016/2017 година от 3.35 милиарда евро и 444 млн. евро облага преди облагане.

Първият магазин на JYSK е отворен в Дания през 1979 година Днес веригата, която предлага всичко за дома, има над 2500 обекта и 22 000 чиновници в 49 страни. В Германия и Австрия магазините се назовават Dänisches Bettenlager, а в останалата част на света - JYSK. Предпочитанията на българите

Освен финансовите си проекти " JYSK България " показа и новата си сбирка култивиран мебели за пролет/лято 2018, подчинена на главните модерни трендове в скандинавския дизайн. " Не е инцидентен фактът, че датчаните са най-щастливите хора на света. Тайната се крие в думичката hygge ( " хюге " ), която е в основата и на нашето ентусиазъм. hygge съставлява всичко, което ви дава задоволеност в живота, което ви носи удовлетворение в душата, което ви отдалечава от паниката и напрежението. Точно тук могат да оказват помощ продуктите на JYSK ", изясни Ираида Паюк, управител продажби и маркетинг за Румъния и България.
" Българските клиенти избират доста повече продуктите за украса на дома от други страни. В това отношение България е първенец - близо 15% от продуктите, които продаваме тук, са в тази група. В Румъния този дял е 8-9%. Там най-вече се продават мебели. В България обаче също продаваме много мебели ", съобщи в изявление за " Капитал " през юни предходната година Алекс Брату, управител за Румъния и България.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР