© Brendan Mcdermid Още по темата Данъчната кампания в САЩ

...
© Brendan Mcdermid Още по темата Данъчната кампания в САЩ
Коментари Харесай

Ню Йорк започва разследване срещу криптоборси

© Brendan Mcdermid Още по тематиката
Данъчната акция в Съединени американски щати засегна и криптопазарите
17 апр 2018
Сорос, Ротшилд и Рокфелер влагат в криптовалути

Големите пари влизат, когато пазарът е на алено
10 апр 2018
Тайланд и Южна Корея постановат налози върху криптовалутите

Въпросът с регулирането и възбраната на цифровите валути, наподобява, отстъпва място на опциите за данъчното им облагане
3 апр 2018
Telegram набра 1.7 милиарда $ след втория рунд на ICO финансиране

Приложението за криптирани известия на компанията може да бъде блокирано в Русия поради проблеми с управляващите
2 апр 2018 Главният прокурор на града Ерик Шнайдерман заяви, че проверява минимум 13 платформи за обмена на криптовалути, в това число й известната Coinbase. " Твърде постоянно потребителите не разполагат с главните обстоятелства, от които се нуждаят, с цел да оценят честността, честността и сигурността на тези търговски платформи ", споделя той, представен от CMBC.

Шнайдерман се надява да направи тържищата за цифрови валути по-отговорни и транспарантни за техните клиенти. За задачата от всяка компания ще бъде поискана информация за нейните " интервенции, вътрешен надзор и гаранции за отбрана на потребителските активи ".

Има стотици тържища в употреба, като всеки ден се появяват и нови. Повечето от тях обаче не работят при каквито и да било правила, разпореждания или обвързване да възстановят цифровите пари, в случай че бъдат изгубени, откраднати или хакнати.

Междувременно, както предвидиха някои специалисти, след края на данъчната акция в Съединени американски щати, в четвъртък множеството криптовалути записват повишаване. Bitcoin нарастна с нови 2% и към този момент се продава против 8250 $. Със скок от 5% Ethereum пък стигна до най-високото си равнище от близо месец насам - 543 $. Значително е покачването и в цената на Bitcoin Cash - 11% на дневна и 36% на седмична база. Общата пазарна капитализация на цифровите валути пък за първи път от 13 март е над 350 милиарда $.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР