CONCORD, N.H. (AP) — Подтикнати да предприемат действия от скорошен

...
CONCORD, N.H. (AP) — Подтикнати да предприемат действия от скорошен
Коментари Харесай

Случаят Harmony Montgomery стимулира законопроекта да изисква явяването на обвиняемите в съда

CONCORD, N.H. (AP) — Подтикнати да подхващат дейности от неотдавнашен случай на ликвидиране, New Hampshire House гласоподава в четвъртък да изисква упрекнатите в тежки закононарушения да участват когато научат ориста си.

Съгласно федералните правила за наказателна процедура, на обвинените е позволено да отсъстват от правосъдната зала по каузи, които не са наказателни, в случай че решат това, откакто процесът е почнал. Адам Монтгомъри избра тази опция предишния месец, когато беше наказан за убийството на 5-годишната си щерка Хармъни. Въпреки че прокурорите търсят заповед, изискваща от него да се яви за изговаряне на присъдата, нищо в настоящото законодателство не го задължава.

Това ще се промени за бъдещи каузи според законопроект, изпратен от Камарата на представителите до Сената. Както беше в началото направен, законопроектът щеше да изисква обвинените, упрекнати в закононарушения, наказуеми с отнемане от независимост от минимум 15 години, да се явят в съда по време на всички процеси,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР